Η "αρχαία" Άντζελα Δημητρίου!

26.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έβαλε στεφάνι ελιάς στο κεφάλι, φόρεσε λευκή χλαμύδα, πήρε μία τεράστια ελληνική σημαία παραμάσχαλα και πήγε στα βράχια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έβαλε στεφάνι ελιάς στο κεφάλι, φόρεσε λευκή χλαμύδα, πήρε μία τεράστια ελληνική σημαία παραμάσχαλα και πήγε στα βράχια να γυρίσει το βίντεο κλιπ για το πολιτικό - πατριωτικό τραγούδι «Αχ Πατρίδα μου». Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου, η οποία την Τετάρτη είχε την τιμητική της, αφού όλα τα κανάλια ασχολήθηκαν μαζί της και με τη νέα της έμπνευση να «χτυπήσει» το κατεστημένο ντυμένη ωσάν άλλη... Καρυάτιδα ή Πρωθιέρεια, όπως την χαρακτήρισαν.

Εμένα, πάλι, το όλο styling της αοιδού μου έκανε αποκριάτικη αμφίεση, όπου η αοιδός δεν έδωσε σημασία στις λεπτομέρειες καθότι είχε αργήσει για το πάρτι. Γιατί, δεν μπορείς Άντζελα μου να βγαίνεις ως αρχαία Ελληνίδα με σκουλαρίκι - Σταυρό. Ούτε στην «Ζήνα» και στον «Ηρακλή» δεν είχαμε τέτοια ατοπήματα. Επίσης, στράπλες χλαμύδα δεν φορούσε ούτε η... Ασπασία του Περικλέους!

Αλλά αυτά μάλλον αποτελούν λεπτομέρειες για την αοιδό, η οποία ήταν τόσο ενθουσιασμένη για την... πρωτότυπη ιδέα της (δυστυχώς την έχει προλάβει εδώ και χρόνια ο Δημοσθένης Βεργής), που αγάπησε ξανά όλο τον κόσμο και κυρίως το... Star. Να οι αγκαλιές, να τα φιλιά της «Λαίδης» με ρεπόρτερ του καναλιού, να και οι δηλώσεις ότι τους συγχωράει και πως τους αγαπά. Είδες τι κάνει ένα στεφάνι ελιάς στο κεφάλι; Θαύματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]