Μάρω Λύτρα: "Δεν έδιωξα εγώ την Κοκκίνου"!

27.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν έσκασε η είδηση ότι η Έλλη Κοκκίνου αποχωρεί από την Heaven, όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Τις επόμενες μέρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν έσκασε η είδηση ότι η Έλλη Κοκκίνου αποχωρεί από την Heaven, όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Τις επόμενες μέρες κι αφού ηρέμησαν λίγο τα πράγματα, άρχισαν να ακούγονται και τα πρώτα σενάρια για τους λόγους που η αοιδός ξαφνικά έφυγε από την εταιρεία της και την ζεστή και «χρυσή» αγκαλιά του Φοίβου.

Ένα από αυτά τα σενάρια, ήθελαν την Έλλη να μην ανανέωσε το συμβόλαιο λόγω της Μάρως Λύτρα. Η Κοκκίνου, δηλαδή, θύμωσε με τον Φοίβο, κυρίως, επειδή αυτός ασχολήθηκε περισσότερο με το νέο cd της Μάρως και γενικότερα με την προώθηση της, κάνοντας την ίδια στην άκρη και αφήνοντας την να άδει το «Κι άλλο κι άλλο».

Θα πεις τώρα εσύ: «καλά πέρυσι ψόφησε, φέτος σου βρώμισε;», αφού η ιστορία συνέβη ένα μήνα πριν. Έλα, όμως, που τώρα τοποθετήθηκε επί του θέματος η Μάρω, η οποία δήλωσε πως δεν φέρει καμία ευθύνη για την αποχώρηση της Έλλης. Με την ίδια έχουν καλές σχέσεις, ενώ αναρωτιέται η αοιδός και νέα «μούσα» του Φοίβου πως γίνεται κοτζάμ Κοκκίνου να φοβήθηκε μία νεαρή τραγουδίστρια; Το νεαρή πάει ως προς την καριέρα. Και πως καλλιτέχνιδες, όπως η Κοκκίνου και η Δέσποινα Βανδή, η άλλη «μούσα», δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε. Καλά, μην παίρνεις κι όρκο γι αυτό Μάρω μου!