Τελικά, η Βανδή περιμένει αγόρι!

26.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ότι ήξερες μέχρι τώρα, ότι δηλαδή, η Δέσποινα Βανδή περιμένει την δεύτερη κόρη της, την οποία θα ονομάσει Ιόλη, να το ξεχάσεις.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ότι ήξερες μέχρι τώρα, ότι δηλαδή, η Δέσποινα Βανδή περιμένει την δεύτερη κόρη της, την οποία θα ονομάσει Ιόλη, να το ξεχάσεις. Η αοιδός τελικά περιμένει αγόρι και τα νέα για την... αλλαγή φύλου τα πληροφορήθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα, όταν επισκέφθηκε τον γιατρό της. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι η εγκυμοσύνη.

Η Δέσποινα μετά του συζύγου της, Ντέμη Νικολαϊδη πήγαν για το υπερηχογράφημα, το οποίο έδειξε πως το παιδί που περιμένουν τελικά δεν είναι κορίτσι, αλλά αγόρι! Η έκπληξή τους ήτο μεγάλη κι αφού ρώτησαν τον γιατρό, αν αυτή τη φορά είναι σίγουρο - μην πάνε δηλαδή τον επόμενο μήνα και τους πει ότι τελικά είναι κόρη - πανηγύρισαν τρελά γι αυτό που άκουσαν.

Βλέπεις και οι δύο ήθελαν ένα αγοράκι κι ας έλεγε η Δέσποινα πως μία κόρη θα είναι καλή παρέα για τη μικρή Μελίνα. Περισσότερο, όμως, το ήθελε ο Ντέμης, αφού ο γιος του θα είναι το πρώτο αρσενικό που μπαίνει στην οικογένεια του. Η αδελφή του έχει κόρες, οπότε ο μικρός θα συνεχίσει το όνομα των Νικολαϊδων. Όπως καταλαβαίνεις, στην περίπτωση του μικρού, το ζευγάρι θα ακολουθήσει την παράδοση και θα του δώσει το όνομα του πεθερού, Γιώργος. Εξάλλου, αυτό το είχαν αποφασίσει πριν καν η Δέσποινα μείνει έγκυος.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]