Κορυφώνεται η κόντρα Κωστέτσου - Ευρυδίκης!

26.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για πολύ καιρό ακόμη θα μας απασχολήσει, όπως όλα δείχνουν η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Βασίλειο Κωστέτσο και την Ευρυδίκη, κυρίως.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για πολύ καιρό ακόμη θα μας απασχολήσει, όπως όλα δείχνουν η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Βασίλειο Κωστέτσο και την Ευρυδίκη, κυρίως. Ο σχεδιαστής μόδας εκτός από τα δύο εκατομμυριάκια ευρώ που ζητάει, για τα ρούχα που του έμειναν στο ράφι, τα ραφτικά που έβαλε, αλλά και την ψυχική οδύνη, ζητάει τώρα η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς να μην χρησιμοποιήσουν υλικά και ιδέες από τα ρούχα που τους είχε φτιάξει ο ίδιος.

Με λίγα λόγια το ζευγάρι απαγορεύεται να εμφανισθεί στη σκηνή του Ελσίνκι με μαύρα ρούχα, παγιέτες, κολάν, κρύσταλλα Σβαρόφσκι, αλυσίδες και άλλα αξεσουάρ, διότι άπαξ και το κάνουνε, ποιος είδε μετά τον Βασίλειο και δεν φοβήθηκε. Ευτυχώς, που δεν απαγόρευσε τη μάσκαρα, διότι τι θα έκανε μετά ο Κοργιαλάς. Όσο για την Ευρυδίκη με ένα ταγιεράκι θα είναι μούρλια.

Η αοιδός έδωσε την απάντηση της για το θέμα άμα τη επιστροφή της από την περιοδεία στην Ευρώπη. Είπε, λοιπόν, πως ποτέ δεν έχει πάει στο ατελιέ του Κωστέτσου, ποτέ δεν είδε τα ρούχα που της έφτιαξε και πως δεν της είχε πάρει καν μέτρα. Πάλι καλά που δεν αναρωτήθηκε «who is Κωστέτσος». Στα τρία εκατομμύρια θα ανέβαζε το ποσό ο σχεδιαστής. Πάντως, ο Βασίλειος κα σε αυτό είχε απάντηση. Είπε με ακρίβεια τις αναλογίες της αοιδού. Πόντο δεν έχασε, ενώ απόρησε πως λέει η Ευρυδίκη ότι δεν έχει δει τη δουλειά του, αφού είχε πάει στην επίδειξη του πριν λίγο καιρό. «Κοιμόταν;» αναρωτιέται, αλλά όχι Βασίλειε μου, μόλις τώρα συνειδητοποίησα πως το μπιμπ μπιμπ που άκουγα από τις πρώτες σειρές ήταν η Ευρυδίκη που έπαιζε φιδάκι στο κινητό της!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]