Υποφέρουν Βασίλειος και... τέκνο αυτού!

26.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα δράμα ζει αυτές τις μέρες ο Βασίλειος Κωστέτσος και αιτία είναι ως γνωστόν, η κόντρα του με την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα δράμα ζει αυτές τις μέρες ο Βασίλειος Κωστέτσος και αιτία είναι ως γνωστόν, η κόντρα του με την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά. Ο σχεδιαστής μόδας είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και νύχτα μέρα ρίχνει μαύρο δάκρυ από τη στεναχώρια του για το κακό που τον βρήκε.

Και δεν του έφθανε αυτό, άκουσε την Ευρυδίκη να λέει στους δημοσιογράφους πως δεν μπορεί να τους μιλήσει για το θέμα, επειδή πρέπει να γυρίσει σπίτι στο παιδί της που έχει να το δει μία εβδομάδα κι έγινε έξω φρενών. «Τι να πει το δικό μου παιδί» φώναξε ο Βασίλειος και τον έπνιξε ένας λυγμός. «Έχει παιδί ο Βασίλειος;» αναρωτήθηκα εγώ και μου ήρθε να με πνίξω που έχασα τέτοιο κοσμοϊστορικό γεγονός. «Τι να πει ο σκύλος μου» συνέχισε ο σχεδιαστής και στο τσακ με έσωσε από την αυτοχειρία.

Ο Κωστέτσος πολύ σοβαρά και με ύφος Μάρθα Βούρτση στην ταινία «Είναι μεγάλος ο καημός» εξήγησε το δράμα που περνάει με το σκύλο του, το οποίο κατοικίδιο βλέπει τον πατέρα του να υποφέρει, να κλαίει και να χτυπιέται και δεν καταλαβαίνει το λόγο. Γιατί και να θέλει ο Βασίλειος να του εξηγήσει, πώς να του το πει; «Γαβ παιδί μου, γαβ γαβ, με πιάσανε κορόιδο»; Ενώ η Ευρυδίκη, σου λέει ο σχεδιαστής, μπορεί να εξηγήσει στο δικό της παιδί και αυτό να καταλάβει. Άσε, όπως και να το δεις, είναι μεγάλο το δράμα του σχεδιαστή. Μήπως να στείλει το παιδί σε κάνα σκυλό - παιδοψυχολόγο;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]