Οι "Brangelina" δεν καταλαβαίνουν από φήμες!

25.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάθε λίγο και λιγάκι τα δημοσιεύματα θέλουν την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ να χωρίζουν ή να είναι στα χωρίσματα και μάλιστα η «Άντζυ»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάθε λίγο και λιγάκι τα δημοσιεύματα θέλουν την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ να χωρίζουν ή να είναι στα χωρίσματα και μάλιστα η «Άντζυ» είναι εκείνη που λέει το «άντε γεια». Τελευταία, οι φήμες θέλουν τους «Brangelina» να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους, επειδή η Τζολί αγνοεί την μικρή Σιλό με αποτέλεσμα ο Μπραντ να είναι δυσαρεστημένος με την αγαπημένη του.

Κάποιο άλλο δημοσίευμα, πάλι, φιλοξενεί δηλώσεις του αδελφού της, ο οποίος δηλώνει ότι η Αντζελίνα μπορεί εύκολα να χωρίσει τον Πιτ, αφού δεν είναι από τους ανθρώπους που μένουν για πολύ σε μία σχέση. Και μέσα σε αυτό τον τρελό πανικό και το όργιο φημών, η Τζολί πήγε σε δικαστήριο της Σάντα Μόνικα κι έκανε αίτηση ο Παξ, το αγοράκι που υιοθέτησε πριν λίγους μήνες, να πάρει το όνομα του Πιτ. Όπως είχε γίνει, δηλαδή και με τα άλλα δύο υιοθετημένα παιδιά τους, Μάντοξ και Ζαχάρα.

Η κίνηση αυτή, λοιπόν, είναι μία καλή απάντηση σε όλους εκείνους που έχουν βαλθεί να τους χωρίσουν με το ζόρι. Τι κι αν οι ίδιοι δηλώνουν ερωτευμένοι και αγαπημένοι, με την Αντζελίνα να τονίζει πως έχει αφήσει το «σκοτεινό» της παρελθόν και πλέον είναι αφοσιωμένη μόνο στα παιδιά της και τον Μπραντ; Τι κι αν ο αγαπημένος της, που φέτος το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία (γυρίζει πέντε ταινίες) δηλώνει πως μετά το τέλος των γυρισμάτων, θα αφοσιωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στην οικογένεια του και πως σκοπεύουν να αποκτήσουν κι άλλα παιδιά; Κάποιοι επιμένουν να τους χωρίζουν. Πάντως, το αυτί των «Brangelina» δεν ιδρώνει. Και καλά κάνει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]