Χωρισμός και νέος έρωτας για την Σίσσυ!

11.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μωρέ κάτι ήξερε ο Σπύρος Σπυράκος, όταν με πάθος τραγουδούσε «Ο έρωτας με έρωτα περνάει»! Ο άνθρωπος το είπε καθαρά: για να ξεχάσει μια καρδιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μωρέ κάτι ήξερε ο Σπύρος Σπυράκος, όταν με πάθος τραγουδούσε «Ο έρωτας με έρωτα περνάει»! Ο άνθρωπος το είπε καθαρά: «για να ξεχάσει μια καρδιά, να μην πονάει άλλο πια, πρέπει αλλού να πάει». Κι αν κάποιοι δεν το εφαρμόζουν, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε να το κάνει πράξη κι από ότι φαίνεται της βγήκε σε καλό.

Η παρουσιάστρια του «Όμορφου κόσμου το πρωί» πριν λίγο καιρό χώρισε από τον επί τρία χρόνια αγαπημένο της, Γιώργο Αλεξόπουλο. Τα προβλήματα ανάμεσα τους ήταν πολλά και παρόλο που το ζευγάρι προσπάθησε να τα ξεπεράσει, τελικά δεν τα κατάφερε. Έτσι, αποφάσισαν να χωρίσουν και η Σίσσυ μάζεψε τα πράγματα της από το σπίτι που έμεναν και μετακόμισε αλλού.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η νεαρή παρουσιάστρια δεν έμεινε πολύ καιρό μόνη να κλαίει για τον χωρισμό της. Γνώρισε, λένε, νέο έρωτα στο πρόσωπο νεαρού τραγουδιστή, με τον οποίο ήταν φίλοι από παλιά. Οι δύο νέοι τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά, ενώ το Πάσχα βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη, όπου δεν άφησαν κλαμπ για κλαμπ που να μην το επισκεφθούν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]