Η Κοκκίνου θέλει να τα αλλάξει όλα!

11.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δε λέω, όλους μας πιάνει κατά καιρούς να κάνουμε μία αλλαγή στη ζωή μας, αλλά το πάμε λάου ? λάου. Όχι μία κι έξω κι όποιον πάρει ο Χάρος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δε λέω, όλους μας πιάνει κατά καιρούς να κάνουμε μία αλλαγή στη ζωή μας, αλλά το πάμε λάου - λάου. Όχι μία κι έξω κι όποιον πάρει ο Χάρος, όπως καλή ώρα έκανε η Έλλη Κοκκίνου και μας άφησε όλους χαζούς. Η αοιδός αποφάσισε να αποχωρήσει από την Heaven και με μία ξαφνική ενημέρωση - μέσω e mail - ανακοίνωσε την προηγούμενη Κυριακή πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με την εταιρεία.

Και να πεις ότι ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα; Για να καταλάβεις, στην Heaven διάβαζαν και ξανά διάβαζαν την ανακοίνωση και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Τι έκανε, όμως, την Έλλη να πάρει αυτό το ρίσκο; Γιατί περί ρίσκου πρόκειται όταν αποφασίζει να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο χωρίς τον Φοίβο στο πλευρό της. Κάποιοι λένε ότι η Κοκκίνου είχε ενοχληθεί επειδή ο Φοίβος ασχολούνταν με όλους τους υπόλοιπους και κυρίως με την Μάρω Λύτρα, εκτός αυτής.

Άλλοι, πάλι, λένε ότι η αοιδός αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και να πάρει την καριέρα στα χέρια της, τώρα που αυτή είναι στο αποκορύφωμα. Κι αν δεν τα καταφέρει και γυρίσει πίσω στα χρόνια του «Πάω, πάω»; Μάλλον, αυτό δεν φαίνεται να την απασχολεί και πολύ, αφού η Έλλη έχει βάλει πια και άλλες προτεραιότητες στη ζωή της, όπως την απόκτηση οικογένειας. Κι εδώ, έρχονται διάφορες φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος! Η ίδια, πάντως, σε παλαιότερες συνεντεύξεις είχε πει ότι θέλει να αποκτήσει ένα παιδί και δεν αποκλείεται η ώρα αυτή να έχει έρθει.