Χωρίζουν Κρουζ - Χολμς;

11.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οργιάζουν οι φήμες στο Χόλιγουντ ότι το νιόπαντρο και μες στην ευτυχία ζευγάρι Τομ Κρουζ και Κέιτ Χολμς οδεύουν ολοταχώς προς το διαζύγιο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οργιάζουν οι φήμες στο Χόλιγουντ ότι το νιόπαντρο και μες στην ευτυχία ζευγάρι Τομ Κρουζ και Κέιτ Χολμς οδεύουν ολοταχώς προς το διαζύγιο. Σενάρια περί χωρισμού κυκλοφορούσαν κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα.

Ο δεσποτικός Τομ έχει γίνει πια ανυπόφορος και η Κέιτι φαίνεται πως δεν αντέχει άλλο την καταπίεση. Ρούπι δεν την αφήνει να κουνηθεί χωρίς την έγκριση του, ενώ οι φορές που βγαίνει έξω χωρίς αυτόν είναι ελάχιστες. Στην αρχή αυτή η συμπεριφορά άρεσε στην Χολμς, τώρα όμως δεν αντέχει άλλο. Σαν φυλακισμένη σε χρυσό κλουβί νιώθει κι όποια επανάσταση - και καλά - πάει να κάνει, δεν έχει αποτέλεσμα.

Για να καταλάβεις, η Κέιτ με πολύ αγώνα κατάφερε να πείσει τον Κρουζ να την αφήσει να γυρίσει στη δουλειά της. Κι εκεί που πήρε μεγάλη χαρά ότι για ένα μήνα θα βρίσκεται μόνη της στην Λουιζιάνα (για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας) χωρίς τον Τομ, αυτός της ανακοίνωσε ότι θα την ακολουθήσει. Δεν θέλει να αφήσει μόνες τους μάνα και κόρη. Αυτό, λένε, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πλέον ο γάμος τους περνάει την πιο σοβαρή κρίση


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]