Η Αλιμπέρτη σκέφτεται τον γάμο!

12.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι ερωτευμένη, στα σύννεφα πετάει, η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία άμα της κάνει πρόταση γάμου ο Αλέξανδρος Παρθένης, ίσα που θα του πει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι ερωτευμένη, στα σύννεφα πετάει, η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία άμα της κάνει πρόταση γάμου ο Αλέξανδρος Παρθένης, ίσα που θα του πει το «ναι». Για τέτοιον έρωτα τρελό μιλάμε, αφού ως γνωστών η Σοφία δεν είναι και από τις φανατικότερες του γάμου! Αλλά με τον Αλέξανδρο τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Δίπλα του νιώθει πολύ ήρεμη και δεν έχει καμία ανασφάλεια. Για να καταλάβεις, η παρουσιάστρια πριν γνωρίσει τον Παρθένη δεν ήθελε να συνάψει σχέση με μικρότερό της, επειδή δεν μπορούσε να ξυπνάει μία ώρα νωρίτερα από αυτόν και να βάφεται, ώστε αυτός να την δει ωραιότατη. Τώρα, όμως, καμία σχέση. Κανένα άγχος. Μη σου πω ότι την ξυπνάει ο Αλέξανδρος.

Βλέπεις, η Σοφία ξανάνιωσε και νιώθει σαν παιδούλα 20 χρονών. Οπότε, δεν χρειάζεται ούτε κρέμες, ούτε φτιασίδια. Πάντως, τρίτο παιδί δεν θέλει να κάνει. Σου λέει, μπορεί να μοιάζω με άγουρη κορασίδα, βιολογικά, όμως δεν είμαι και δεν θέλω να έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας με το παιδί μου. Ο Παρθένης συμμερίζεται την άποψη της και δεν φαίνεται να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Αυτός είναι έρως!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]