Η Καλομοίρα θα έκανε "ποιοτικό" γυμνό! Μπρρρ

07.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό που άκουσα αδυνατώ να το πιστέψω, πόσο μάλλον να το δω. Η Καλομοίρα δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει γυμνό με... ποιότητα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό που άκουσα αδυνατώ να το πιστέψω, πόσο μάλλον να το δω. Η Καλομοίρα δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει γυμνό με... ποιότητα. Το χειρότερο, δε, είναι ότι τη δήλωση έκανε η ίδια η Καλομοίρα σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό. Και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να δω το Καλομοιράκι να ποζάρει «ποιοτικά» γυμνό σε εξώφυλλο, με πιάνει ανατριχίλα. Μπρρρρ.

Εμείς, μικρό, αθώο και απονήρευτο κορίτσι την γνωρίσαμε. Πως έγινε έτσι μεγαλώνοντας; Κι εντάξει, έκανε «ποιοτικό» γυμνό η Μάρω Λύτρα, αλλά είναι Μάρω, όχι Καλομοίρα. Άσε, έχω πάθει μεγάλο σοκ από τη δήλωση της. Κι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι μήπως το Καλομοιράκι τη δει Μπρίτνεϊ Σπίαρς (που είναι και η αγαπημένη της), η οποία δύο χρόνια πριν δήλωνε «άει - παρθένος» και σήμερα κατέληξε μάνα δύο παιδιών, με δύο διαζύγια, γουλί και σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Και πάλι μπρρρρρ. Η Καλομοίρα δήλωσε επίσης, πως η εμφάνιση του αγαπημένου της Γιώργου στο «Πιο πολύ την Κυριακή» δεν ήταν στημένη. Τον είχε φέρει μαζί της για παρέα και τον άφησε στα καμαρίνια μαζί με την μαμά της, να την περιμένουν. Και ξαφνικά τον βλέπει μπροστά της και παθαίνει σοκ. Μάλιστα. Εμένα, τώρα γιατί μου έμεινε το «ποιοτικό» γυμνο;;;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]