Παραιτήθηκε η Μάρα Ζαχαρέα!

08.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Big Brother έχει γίνει ο Alpha, όπου κάθε εβδομάδα έχουμε και από μία αποχώρηση. Αυτή την εβδομάδα, ήταν η σειρά της Μάρας Ζαχαρέα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Big Brother έχει γίνει ο Alpha, όπου κάθε εβδομάδα έχουμε και από μία αποχώρηση. Αυτή την εβδομάδα, ήταν η σειρά της Μάρας Ζαχαρέα να περάσει την πόρτα της εξόδου του καναλιού, με μία... οικιοθελή αποχώρηση, που όμως έγινε αμέσως αποδεκτή από τον ιδιοκτήτη του σταθμού.

Ούτε ένα «μα γιατί» δεν της είπαν, όταν η Ζαχαρέα υπέβαλλε την παραίτηση της, δείχνοντας πως από καιρό ήθελαν μία τέτοια εξέλιξη, αλλά δεν ήξεραν πως να την φέρουν. Και τελικά, η Μάρα τους έδωσε τη λύση στο πιάτο. Ας είναι καλά σε αυτό, το νέο «Boss» των ειδήσεων, Γιώργος Κύρτσος με τον οποίο η Ζαχαρέα ήρθε σε κόντρα. Κι αιτία ήταν μία φίλη από τα παλιά της σχολιάστριας, η Νόνη Καραγιάννη, την οποία η Μάρα ήθελε να φέρει στο δελτίο ειδήσεων ως... σχολιάστρια Στ’.

Δυστυχώς, για εκείνη υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Κύρτσος. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, αυτός ήθελε να φέρει μία άλλη κυρία για τη θέση αυτή, ενώ η γνώμη του για την Καραγιάννη δεν είναι και η καλύτερη, από την εποχή του Ελεύθερου Τύπου. Έτσι, η άρνηση του έφερε την αντίδραση της Ζαχαρέα, η οποία δήλωσε παραίτηση. Κι επειδή, αυτή την εποχή στον Alpha δε λες τη λέξη «παραίτηση» ούτε για πλάκα, αυτή έγινε αμέσως αποδεκτή. Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον; Πολλά ακούγονται. Ακόμη κι ότι θα ακολουθήσει τον πρώην συνεργάτη της, Νίκο Χατζηνικολάου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]