Αλέξανδρος Παρθένης: όχι πια μοντέλο μόνο ηθοποιός!

07.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, η Υποκριτική τα κατάφερε κι «έκλεψε» από το μόντελινγκ τον Αλέξανδρο Παρθένη. Σιγά, δηλαδή, να μην άφηνε ένα τέτοιο ταλέντο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, η Υποκριτική τα κατάφερε κι «έκλεψε» από το μόντελινγκ τον Αλέξανδρο Παρθένη. Σιγά, δηλαδή, να μην άφηνε ένα τέτοιο ταλέντο να πάει χαράμι στις πασαρέλες! Κάπως έτσι πρέπει να το σκέφτηκε και ο ίδιος ο Παρθένης, ο οποίος πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει το μόντελινγκ και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την υποκριτική.

Εξάλλου, η συμμετοχή του στον «Έρωτα» τον... έπεισε πως το έχει και δεν καταλαβαίνει το λόγο να μην αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ηθοποιία. Την απόφαση αυτή, ανακοίνωσε πρώτα στην αγαπημένη του Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία συμφώνησε μαζί του. Εκείνη, ως ηθοποιός που ήταν κάποτε, πριν την κερδίσει η τηλεόραση, θεωρεί πως ο αγαπημένος της είναι ταλέντο και μπορεί να τα καταφέρει και ως ηθοποιός.

Για να το λέει αυτή, κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμένα. Που τις λίγες φορές που τον έχω δει τον «Έρωτα» προσπαθώ να καταλάβω, αν έχει καταπιεί μπαστούνι ή αυτό είναι το φυσικό του! Ο Αλέξανδρος δεν πρόκειται να αφήσει - για φέτος τουλάχιστον - την καριέρα «συμπαρουσιαστής - σύντροφος Αλιμπέρτη». Άλλωστε, τα πάει καλά και τα νούμερα τηλεθέασης έχουν ανέβει. Α ρε «δύσμοιρο» μόντελινγκ και κατά καημένες πασαρέλες, δεν έχετε καμία τύχη να τον κρατήσετε κοντά σας. Τον «κέρδισαν» άλλοι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]