Νίκος Τερζής εναντίον Φώτη - Μαρίας!

07.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος να τα «χώσει» στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου; Αν υπάρχει, ας το κάνει τώρα που γυρίζει ο τροχός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος να τα «χώσει» στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου; Αν υπάρχει, ας το κάνει τώρα που γυρίζει ο τροχός, αλλιώς ας σωπάσει μια και καλή. Εξάλλου, ποίος θα ασχολείται μετά από λίγο καιρό με τον τελικό της 28ης Φεβρουαρίου; Ακόμη και το Star θα το έχει ξεχάσει. Τέλος πάντων, ο τελευταίος που επιτίθεται στους δύο παρουσιαστές του τελικού για την Γιουροβίζιον είναι ο Νίκος Τερζής, συνθέτης του τραγουδιού της Τάμτα.

Κι απορώ, αυτός δεν είχε πάει την επομένη στο «Tv Τιγκλον»; Γιατί δεν τους τα είπε τότε; Όχι ότι διαφωνώ απόλυτα με όσα είπε στη συνέντευξή του στο περιοδικό «OK», αλλά καλύτερα να τα έλεγε τότε. Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Κι αυτή τη μπουνιά που λέει ότι ήθελε να ρίξει στον Άγγελο Πυριόχο, επειδή κορόιδεψε τη μουσική του παιδεία, γιατί δεν το έκανε στην εκπομπή, να είχαμε να γελάμε για μήνες; Τέλος πάντων, ο Τερζής θεωρεί πως οι τρεις υποψήφιοι αδικήθηκαν στο χρόνο σε σχέση με τους δύο παρουσιαστές, που είχαν όλη την πολυτέλεια να παρουσιάσουν τα δικά τους τέσσερα τραγούδια, λες και διαγωνίζονταν εκείνοι για το Ελσίνκι.

Επίσης, ενοχλήθηκε με τις κουτσομπολίστικες ερωτήσεις που έκαναν στους υποψήφιους, ενώ έχει πολλά παράπονα για τα προβλήματα με τον ήχο. Και κάπου εκεί, έριξε για πρώτη φορά φέτος τη «βόμβα» του, ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά στην Γιουροβίζιον, αν η ΕΡΤ δεν την πάρει σοβαρά και δεν την αντιμετωπίζει σαν πανηγύρι. Ο Τερζής κι άλλες φορές είχε πει ότι δεν θα συμμετάσχει, αλλά κάτι γινόταν και άλλαζε γνώμη. Τώρα, όμως, φαίνεται αποφασισμένος. Αλλά μέχρι του χρόνου, δεν ξέρεις τι γίνεται. Ίσως αλλάξει γνώμη και να πει το «ναι».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]