Το "ατύχημα" της Θρασκιά

15.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρεμιέρα είχε την Δευτέρα το «Κους Κους» και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου είχε το δικό της «αποκλειστικό». Τι μόνο το πάνελ της θα κάνει τις αποκαλύψεις; Και η παρουσιάστρια έχει τις δικές της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρεμιέρα είχε την Δευτέρα το «Κους Κους» και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου είχε το δικό της «αποκλειστικό». Τι μόνο το πάνελ της θα κάνει τις αποκαλύψεις; Και η παρουσιάστρια έχει τις δικές της και μάλιστα δεν τις έμαθε τον καιρό που είχε πάρει σβάρνα τα ήσυχα νησιά του Αιγαίου με τον αγαπημενο της, Κρατερό Κατσούλη. Με το που πάτησε το πόδι της στην Αθήνα, μπιμπ μπιμπ τής ήρθε sms που αποκάλυπτε τη λαχτάρα που πέρασε η Ράνια Θρασκιά.


Μωρέ μια χαρά είναι το δικό μου το συνοικιακό. Τέτοια επιτυχία στην ανταύγεια, τι να πω... μοιάζω λες και είμαι παιδί της άριας φυλής! Η Θρασκιά πάλι, με αυτό το γρκι- πράσινο φαντάζομαι ότι θα μοιάζει με παιδί της... Φρουτοποιίας. Χοχοχοχο. Συγνώμη κιόλας. Γελάω λες και δεν ξέρω από τρίχες και τι ζόρι είναι. Ευτυχώς, που διορθώνεται το πρόβλημα, αλλά όχι αμέσως. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (χοχοχο) της Καραβάτου, ο κομμωτής συνέστησε στην Ράνια να μείνει μία εβδομάδα στο σπίτι και μετά να της περάσει νέα βαφή. Όχι, αγαπημένε μου, στο καπάκι δεν κάνει βαφή, διότι θα μείνεις... κουρούπα!