Η Λεονάρδου αποκαλύπτει: Έγινε μητέρα η 17χρονη κόρη της!

15.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τους προηγούμενους μήνες ακουγόταν και γραφόταν ως κουίζ ότι η ανήλικη κόρη γνωστής παρουσιάστριας περιμένει παιδί. Κάποιοι έλεγαν ακόμη ότι η γνωστή παρουσιάστρια ντρεπόταν για το γεγονός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τους προηγούμενους μήνες ακουγόταν και γραφόταν ως κουίζ ότι η ανήλικη κόρη γνωστής παρουσιάστριας περιμένει παιδί. Κάποιοι έλεγαν ακόμη ότι η γνωστή παρουσιάστρια ντρεπόταν για το γεγονός και αυτό που βρήκε την οικογένεια της. Ωστόσο, τίποτε από τα παραπάνω δεν ισχύει και η Μάρω Λεονάρδου - περί οίας ο λόγος - αποκαλύπτει δημόσια ότι έγινε γιαγιά σε ηλικία 43 χρονών από την 17χρονη κόρη της.

Η δημοσιογράφος μίλησε για το οικογενειακό αυτό θέμα στην κάμερα του «Πολύ Μπλα Μπλα», αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν έκρυψα ότι η κόρη μου, που πηγαίνει τώρα στην Τρίτη λυκείου έγινε μανούλα κι έχουμε ένα μωρό στο σπίτι». Με τον τρόπο αυτό, η Λεονάρδου κλείνει τα στόματα εκείνων που έλεγαν ότι «ντρέπεται» για όσα έγιναν. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρεπόμαστε ή να νιώθουμε άσχημα» λέει η δημοσιογράφος, η οποία παραδέχεται ότι και οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν σπίτια και αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τους υπόλοιπους.

Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία να κάνει κάποια στιγμή μία εκπομπή ή να βγει να μιλήσει σε κάποια για το θέμα «έφηβοι και σεξ» καθώς και τις εκτρώσεις. Η 17χρονη κόρη της, όπως είπε, πηγαίνει στην Τρίτη λυκείου και η μητέρα της είναι στο πλευρό της, βοηθώντας την στο μεγάλωμα του μωρού.