Ζητείται μαγείρισσα για την Ελένη! Επειγόντως...

14.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ζητείται γυναίκα νοικοκυρά, ηλικίας 45 ετών, καστανή, κατά προτίμηση στρουμπουλή, με ταλέντο στη μαγειρική για πρωινή εκπομπή υψηλής τηλεθέασης. Προσφέρεται βασικός μισθός, μπόνους τηλεθέασης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ζητείται γυναίκα νοικοκυρά, ηλικίας 45 ετών, καστανή, κατά προτίμηση στρουμπουλή, με ταλέντο στη μαγειρική για πρωινή εκπομπή υψηλής τηλεθέασης. Προσφέρεται βασικός μισθός, μπόνους τηλεθέασης, άριστες συνθήκες εργασίας. (Αποκλείονται γυναίκες με το όνομα... Αργυρώ, Αργύρω, Ρούλα, Ρουλάκι). Αν κάποια γνωστή σου κυρία διαθέτει το πακέτο, στείλε το βιογραφικό της στην Ελένη Μενεγάκη.

Ναι, ναι αγαπημένε μου, η «Βασίλισσα» ψάχνει μαγείρισσα, διότι μετά την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου η κουζίνα του «βασιλείου» έμεινε ορφανή και τώρα η Μενεγάκη ψάχνει να βρει καινούργια. Μόνο που λένε ότι δεν θέλει κάποια γνωστή, ούτε να έχει άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Να μην έχει τα παθήματα του παρελθόντος, κατάλαβες; Όπως ακούγεται (και λένε όλες οι μεσημεριανές εκπομπές) η Μενεγάκη προτιμά στη θέση αυτή μία απλή νοικοκυρά, μία άγνωστη γυναίκα, που θα αναλάβει τη μαγειρική.

Εξάλλου, στο παρελθόν τόσο στην εκπομπή της, όσο και σε άλλες εκπομπές, όταν στην κουζίνα καθόταν μία απλή νοικοκυρά, τα νούμερα τηλεθέασης εκτοξεύονταν. Και φαίνεται ότι η Ελένη αυτό θέλει να πετύχει και φέτος, γι αυτό και από τα στούντιο του «Καφέ» καθημερινά περνούν αρκετές γυναίκες για μία... μαγειρισσό-οντισιόν!