Τρέμε Τζορτζ (Κλούνεϊ), ήρθε ο Βασιλόπουλος!

14.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Νόμιζα ότι οι Έλληνες ηθοποιοί είχαν εγκαταλείψει το όνειρο του Χόλιγουντ και οι μόνοι που συνεχίζουν να το παλεύουν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Μάνος Γαβράς, άντε και ο φρέσκο-χωρισμένος Κώστας Σόμμερ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νόμιζα ότι οι Έλληνες ηθοποιοί είχαν εγκαταλείψει το όνειρο του Χόλιγουντ και οι μόνοι που συνεχίζουν να το παλεύουν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Μάνος Γαβράς, άντε και ο φρέσκο-χωρισμένος Κώστας Σόμμερ. Αλλά την πάτησα αγαπημένε μου, αφού φαίνεται πολλοί ηθοποιοί όταν ήταν μικροί σήκωναν το Όσκαρ μπροστά από τον καθρέφτη, ευχαριστώντας «μαμά, μπαμπά, γιαγιά, Θεό, ενώ στο τέλος έστελναν και το μήνυμα ότι η Μακεδονία είναι ελληνική»; Εγώ, πάντως, τέτοια έλεγα (ντόινγκ)

Τέλος πάντων, εκεί που είχε παγώσει η «εξαγωγή» δικών μας ταλέντων στο θαυμαστό κόσμο του Χόλιγουντ, διαβάζουμε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στην πόλη των Αγγέλων για να κυνηγήσει το όνειρό του. Και κάνα παπαράτσι που τους έχει και μανία. Ναι, ναι ο ηθοποιός θέλει να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ και το πιστεύει κιόλας. Στη συνέντευξη παραδέχεται ότι είναι δύσκολη μία καριέρα εκεί (Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν εσύ είσαι σούπερ σταρ ή ο καλύτερος ηθοποιός στη χώρα σου) αλλά δεν το βάζει κάτω. Πες μου ότι γελάς αγαπημένε μου από την παραπάνω ατάκα του; Κι, όμως, ο Βασιλόπουλος πρέπει να πιστεύει ότι είναι μεγάλος σταρ στην Ελλάδα.

Πάντως, εδώ στην Ελλάδα το μόνο... Star που τον κυνηγούσε ήταν το κανάλι. Χοχοχο. Ο ηθοποιός θα μείνει στο Χόλιγουντ κάνα χρόνο, ώστε να παλέψει για το όνειρο του και όπως λέει... «Αν έχεις τα κότσια, κάτσε και πάλεψε". Και το ταλέντο Βασιλόπουλε μου! Δεν αρκούν μόνο τα κότσια. Ο ηθοποιός μένει στο ίδιο σπίτι που έμενε ο Μάνος Γαβράς και πριν ο Αλέξης Γεωργούλης; Πώς το πετυχαίνουν έτσι; Έλληνας είναι ο σπιτονοικοκύρης; Κι αφού ήρθε η κουβέντα στον Γεωργούλη, ο Βασιλόπουλος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχουν κόντρα, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά τα έβγαζε ο Τύπος. Και ο ίδιος δεν ασχολείται με τα δημοσιεύματα αυτά. Σιγά μην ασχοληθεί με τέτοιες χαζές κοντρίτσες, όταν σε λίγα χρόνια αγαπημένε μου θα έρθουν οι σοβαρές κόντρες με Κόλιν Φάρελ, Τζόνι Ντεπ, Τζορτζ Κλούνεϊ...