Ψινάκης: Γιατί είπε όχι σε Καρατζαφέρη;

14.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Με κομμένη την ανάσα περιμέναμε την προηγούμενη εβδομάδα την απάντηση του Ηλία Ψινάκη στην απάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη να κατέβει υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ. Τέτοια αγωνία, αγαπημένε μου,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με κομμένη την ανάσα περιμέναμε την προηγούμενη εβδομάδα την απάντηση του Ηλία Ψινάκη στην απάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη να κατέβει υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ. Τέτοια αγωνία, αγαπημένε μου, δεν θυμάμαι να έχω ζήσει ξανά, ενώ μία από τα ίδια πρέπει να ίσχυε και με τον president Καρατζαφέρη. Ποιος Άδωνις (Γεωργιάδης) και ποιος Βαϊτσης (Αποστολάτος); Ο Ψινάκης θα ήταν το γερό χαρτί, ο «κράχτης» του κόμματος.

Δυστυχώς, για τον president Καρατζαφέρη, ο μάνατζερ τελικά αποφάσισε να μην κατέβει στις εκλογές, ευχαριστώντας τον για την πρόταση που του έκανε. Και την ιδέα που του έβαλε για τις επόμενες εκλογές. Ποίος, όμως, ο λόγος που ο Ψινάκης αρνήθηκε την πρόταση; Πάντως, δεν φοβήθηκε την πρόκληση, ούτε είδε την υποψηφιότητα ως μεγάλο ζόρι. Ο president Καρατζαφέρης είπε ότι ο χρόνος ήταν λίγος και δεν πρόλαβε να γίνει η επώαση του αυγού (να σκάσει από μέσα το κλωσόπουλο Ψινάκης).

Μία που το είπε και μία που δεν τον πίστεψε κανείς. Εξάλλου, τις προηγούμενες μέρες είχαν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες που αργότερα επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον μάνατζερ. Δεν τον γούσταραν κάποιοι μέσα από το κόμμα. Κάποιοι που άκουσαν Ψινάκης κι έβγαλαν καντήλες, ενώ δεν τους είχε πειράξει που δύο χρόνια πριν ήταν (ας πούμε) υποψήφια η Έφη Σαρρή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας ο μάνατζερ ήταν έτοιμος να πει το «ναι», όμως, έμαθε για τις αντιδράσεις μερικών ακραίων στελεχών, αποφασίζοντας να μην ανακατευτεί. Και να μην δημιουργήσει πρόβλημα μέσα στο κόμμα. Άσε, που ο ίδιος δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει, όταν στο εσωτερικό θα υπήρχε τέτοιος εμφύλιος σπαραγμός.