Αρνήθηκε "πρωινάδικο" η Μπουλέ!

11.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί στο Mega να μην ζήτησαν από τη Νάντια Μπουλέ να παραμείνει στο πρωινό (και καλύτερα δηλαδή, αφού εκεί θα είναι ο πρώην της, Δημήτρης Ουγγαρέζος), όμως η αγαπημένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί στο Mega να μην ζήτησαν από τη Νάντια Μπουλέ να παραμείνει στο πρωινό (και καλύτερα δηλαδή, αφού εκεί θα είναι ο πρώην της, Δημήτρης Ουγγαρέζος), όμως η αγαπημένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου τις είχε τις προτασούλες της. Και μάλιστα για να αναλάβει εκπομπή τύπου... πρωινάδικο! Όχι, αγαπημένε μου, από τον ΑΝΤ1 ούτε που πέρασε η... σατανική ιδέα να πάρουν την Μπουλέ για τον «Πρωινό Καφέ», πριν αποφασίσουν να τον κόψουν.

Και δυστυχώς για τη Νάντια, η πρόταση που είχε δεν ήταν από κανάλι της Αθήνας, αλλά της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, της πρότειναν από το Μακεδονία TV να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, που όμως η εκπομπή θα ήταν σε ύφος και θεματολογία όπως τα πρωινάδικα. Ναι, ναι κεντρική παρουσιάστρια θα ήταν η Νάντια, όχι βοηθός. Και ναι συμφωνώ ότι πρόκειται για μία δελεαστική πρόταση, αλλά η αγαπημένη του Γρηγόρη την αρνήθηκε ευγενικά.

Και ναι έχω την ίδια εντύπωση με εσένα. Η Μπουλέ αρνήθηκε, διότι θα έπρεπε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και αναγκαστικά θα άφηνε πίσω στην Αθήνα τον Γρηγόρη. Ειδικά, τώρα που η σχέση τους βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. Η ίδια, πάντως, δηλώνει ότι αρνήθηκε, διότι είχε πρόταση για το ραδιόφωνο, που είναι η μεγάλη της αγάπη και προτίμησε να κάνει εκπομπή σε αυτό. Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η εκπομπή της από τη συχνότητα του Orange. Όσο για την τηλεόραση; Περιμένει να της έρθει η καλή πρόταση από την Αθήνα.