Γιώργος Καραμέρος: ΠΑΣΟΚ ή ΑΝΤ1;

11.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όλα τα έχουν στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Καραμέρος υποψήφιος βουλευτής τους έλειπε... για να έρθει να δέσει το γλυκό! Ο γνωστός δημοσιογράφος και μέλος του διάσημου πλέον δίδυμου (Σπύρος Χαριτάτος ? Γιώργος Καραμέρος)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλα τα έχουν στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Καραμέρος υποψήφιος βουλευτής τους έλειπε... για να έρθει να δέσει το γλυκό! Ο γνωστός δημοσιογράφος και μέλος του διάσημου πλέον δίδυμου (Σπύρος Χαριτάτος - Γιώργος Καραμέρος) δέχθηκε επίσημα πρόταση από το ΠΑΣΟΚ να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του. Ναι, όπως το διάβασες.

Χρόνια δημοσιογράφος ο Καραμέρος, έκανε φέτος το καλοκαίρι το μπαμ με την εκπομπή στον ΑΝΤ1, ακούστηκε το όνομα του στον «Πρωινό Καφέ», τον έμαθαν οι περισσότερες νοικοκυρές κι έτσι φαντάζομαι ότι δεν ήθελε περισσότερους λόγους το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να του κάνει την πρόταση. Κι έχω να σου πω, αγαπημένε μου, ότι αυτή απασχόλησε τα μάλα τον Καραμέρο (μη σου πω και περισσότερο από την πρόταση του ΑΝΤ1 για τον Καφέ), ο οποίος ζήτησε το χρόνο του για να αποφασίσει.

Και όσο ο Καραμέρος τα έβαζε κάτω κι έκανε τους υπολογισμούς, τόσο τα στελέχη του καναλιού κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα. Λίγο το έχεις να έμενε τελευταία στιγμή ορφανό το δίδυμο; Τι θα έκαναν μετά; Γιατί, ο Χαριτάτος (όσο και να το επιθυμεί) μόνος του δεν τα βγάζει πέρα. Ειδικά, στη ζώνη αυτή που τους προορίζουν. Εκτός και αν όλη την ώρα είχε γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη να εξασκεί γλουτούς και στήθος.

Ένα μαρτύριο, έζησαν αγαπημένε μου, εκεί στον ΑΝΤ1 αλλά ευτυχώς ο Καραμέρος χρειάστηκε μόνο μία μέρα για να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Κι ευτυχώς για εκείνους τα νέα ήταν ευχάριστα, αφού ο δημοσιογράφος επέλεξε τελικά να παραμείνει στο πρωινό του καναλιού και να είναι στο πλευρό του λαού και δη της νοικοκυράς ως οικοδεσπότης μίας... Infotainment εκπομπής. Χα. Καλύτερα να τους δίνει συνταγές μαγειρικής παρά υποσχέσεις για πολύτεκνες συντάξεις. Πιστεύω, ότι το ΠΑΣΟΚ μια μελαγχολία να την ένιωσε, αλλά δεν χρειάζεται. Ο Καραμερος σκέφτεται να ασχοληθεί με τα κοινά από του χρόνου, ξεκινώντας από την τοπική αυτοδιοίκηση. Η Βουλή μπορεί να περιμένει λίγο ακόμη.