Ο Αϊβάζης πάει Παταγονία!

11.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Και τυπικά ο Γιάννης Αϊβάζης θα είναι ο παρουσιαστής του «Survivor» και τις επόμενες μέρες φτιάχνει βαλίτσες και πηγαίνει μέχρι την Παταγονία, στην άλλη άκρη του κόσμου!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και τυπικά ο Γιάννης Αϊβάζης θα είναι ο παρουσιαστής του «Survivor» και τις επόμενες μέρες φτιάχνει βαλίτσες και πηγαίνει μέχρι την Παταγονία, στην άλλη άκρη του κόσμου! Ο ηθοποιός και το Mega είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό να παρουσιάσει το νέο παιγνίδι «Survivor: Παταγονία, στην άλλη άκρη του κόσμου», όμως, οι υπογραφές δεν είχαν πέσει ακόμη, κάτι που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης.

Από την επόμενη εβδομάδα ο Αϊβάζης θα αρχίσει την practice για το πώς θα πρέπει να παρουσιάσει το παιγνίδι, θα του εξηγήσουν οι υπεύθυνοι δυο τρία πραγματάκια πάνω στο project και μετά με την ευχή όλων θα πάει στη μακρινή Παταγονία. Η σύζυγος Μαρία Κορινθίου και η κόρη τους θα αποχωριστούν τον πατέρα, αλλά η αγαπημένη του είναι από τους πρώτους που τον στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Αϊβάζης έχει τρελό άγχος, διότι αυτή είναι η πρώτη φορά που θα έχει το ρόλο του παρουσιαστή. Αλλά, μεταξύ μας, δεν θα πρέπει να αγχώνεται ιδιαίτερα. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που δεν έχει σχέση με την παρουσίαση και αναλαμβάνει αυτό το ρόλο. Εδώ άλλοι κι έγιναν παρουσιαστές καθημερινής εκπομπής. Και ο Αϊβάζης που θα παρουσιάσει ένα παιγνίδι, που κάποτε είχε παρουσιάσει (όχι, με την ίδια μορφή) ο Ηλίας Βαλάσης; Μη με ρωτάς περισσότερα, μόνο όνομα θυμάμαι. Να σου θυμίσω, επίσης ότι υποψήφιος για να πάει Παταγονία ήταν και ο Αποστόλης Τότσικας, αλλά λέγεται ότι ο ηθοποιός ζήτησε πολλά κι έτσι έμεινε με τη χαρά.