Γιατί "έκοψαν" την Μανωλίδου και πρόταση στον Παπαδάκη!

03.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι είπες; Κήρυξε την Τετάρτη εκλογές ο Κώστας Καραμανλής; Ναι καλά. Στον ΑΝΤ1 να δεις τι έγινε την Τετάρτη, που αποφάσισε ο Μίνως Κυριακού να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να κάνει ριζικές αλλαγές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι είπες; Κήρυξε την Τετάρτη εκλογές ο Κώστας Καραμανλής; Ναι καλά. Στον ΑΝΤ1 να δεις τι έγινε την Τετάρτη, που αποφάσισε ο Μίνως Κυριακού να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να κάνει ριζικές αλλαγές στην πρωινή ζώνη του σταθμού. Έτρεχαν και δεν έφθαναν όλοι στο άκουσμα της είδησης ότι η Ευγενία Μανωλίδου «κόβεται» από τον «Πρωινό Καφέ» πριν καν ξεκινήσει.

Αγαπημένε μου, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται πουθενά, οπότε καταλαβαίνεις ότι όλοι πήραν ως φάρσα την αποκάλυψη της Ντέπυ Γκολεμά. Ναι, αυτή πρώτη αποκάλυψε στο ραδιόφωνο του Real ότι μπουμπούκα τέλος από «Καφέ». Και κάπου εκεί ξεκινάει ο χαμός, αφού το μεσημέρι της ίδιας μέρας κορυφαία στελέχη του ΑΝΤ1 (μαζί και ο president) είχαν σύσκεψη, όπου θα αποφάσιζαν την τύχη της μακροβιότερης εκπομπής της tv. Όχι, η τύχη της Ευγενίας ήταν προκαθορισμένη, οπότε δεν υπήρχε λόγος να το κουβεντιάσουν άλλο.

Εξάλλου, όπως λέγεται ο Κυριακού βλέποντας τα περσινά, όπου τρεις φορές άλλαξαν παρουσιαστές στον «Καφέ» δεν ήταν διατεθειμένος να ζήσει τα ίδια και φέτος. Και μάλλον, αγαπημένε μου, η μπουμπούκα όσο νιάου, γλυκιά, τρυφερή και μάνα που είναι, δεν γέμιζε το μάτι του προέδρου. Προφανώς, δεν πίστευε ότι θα τα κατάφερνε με τον ανταγωνισμό και δη με την Ελένη. Κι επειδή το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», πόσο μάλλον... «το τρις εξαμαρτείν ουκ Μίνωα σοφού», ζήτησε να γίνουν άμεσα αλλαγές. Και κάπου εκεί λέγεται ότι έπεσε η ιδέα από κάποιους να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο σκηνικό της συγκεκριμένης ζώνης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης να μετακινηθεί την ώρα αυτή. Χοχοχο. Αυτό και αν μοιάζει με φάρσα. Πρωταπριλιά να μας το έλεγαν, κανείς δεν θα το πίστευε. Ωστόσο, στη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν παρών και ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος μαζί με τον «Πρωινό Καφέ» αποτελούν τις παλιοσειρές του καναλιού. Λέγεται, λοιπόν, ότι του έγινε σχετική πρόταση, την οποία ο Παπαδάκης απέρριψε με τη μία. Λογικότατο. Τρελός είναι αγαπημένε μου, να αφήσει την ωραιότατη πολύ πρωινή ζωνούλα του, που εδώ και 20 χρόνια είναι μονίμως πρώτος για να κάνει πειράματα έχοντας απέναντι την Ελένη Μενεγάκη;

Έτσι, μετά το τέλος της σύσκεψης αποφάσισαν να μείνει ο Παπαδάκης στη θέση του και τη σκυτάλη από αυτόν να παίρνει το δίδυμο Γιώργος Καραμέρος - Σπύρος Χαριτάτος. Όσο για την Μανωλίδου; Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και λογικά όλο και κάπου θα την αξιοποιήσουν. Το πιο πιθανό είναι να της δώσουν μία εβδομαδιαία εκπομπή, αφού η «Στιγμή της αλήθειας» κόπηκε από το ΕΣΡ.