Εκτός "Πρωινού Καφέ" η Μανωλίδου;

02.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άραγε, πόσα θέλει για να μας τρελάνει ο ΑΝΤ1; Εκεί, που όλοι πιστεύαμε ότι τον «Πρωινό Καφέ» αναλαμβάνει η Ευγενία Μανωλίδου και μάλιστα πολλοί ήταν σίγουροι ότι η προσπάθεια αυτή θα πετύχει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άραγε, πόσα θέλει για να μας τρελάνει ο ΑΝΤ1; Εκεί, που όλοι πιστεύαμε ότι τον «Πρωινό Καφέ» αναλαμβάνει η Ευγενία Μανωλίδου και μάλιστα πολλοί ήταν σίγουροι ότι η προσπάθεια αυτή θα πετύχει, μαθαίνουμε ξαφνικά το μεσημέρι της Τετάρτης ότι Μανωλίδου γιοκ από τον «Καφέ». Την έκοψαν πριν βγει στον αέρα. Όχι, δεν θα μιλήσουμε για τα στατιστικά, όπου είναι η πιο σύντομη συνεργασία σε εκπομπή, αλλά για την απόφαση του σταθμού να ανατρέψει το σκηνικό τελευταία στιγμή.

Και να φανταστείς ότι η Ευγενία είχε επιτρέψει ορεξάτη στην Αθήνα, ενώ είχαν ξεκινήσει τα πρώτα δοκιμαστικά. Βέβαια, επίσημα πράγματα δεν είχαμε, ενώ λίγες μέρες πριν την έναρξη της εκπομπής και ακόμη αναζητούσαν συνεργάτες και συμπαρουσιαστές της Μανωλίδου. Βλέπεις, σε όσους πρότειναν να είναι βοηθοί της, τσίνιζαν διότι ήθελαν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπομπή. Κι έτσι πολλές προτάσεις (κυριότερη αυτή του δίδυμου Σπύρος Χαριτάτος - Γιώργος Καραμέρος) ναυαγούσαν.

Για να ακούσουμε το πρωί της Τετάρτης ότι η κυρία Άδωνι Γεωργιάδη μένει εκτός «Πρωινού Καφέ», ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και να μη συνεχιστεί η μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Στον ΑΝΤ1 κρατούν σιγή ιχθύος, η Μανωλίδου έχει άγνοια και τα σενάρια για τι μέλλει γενέσθαι ήδη κυκλοφόρησαν. Και στα περισσότερα παίζουν δυνατά τα ονόματα των Χαριτάτου - Καραμέρου, οι οποίοι το καλοκαίρι τα πήγαν περίφημα στη ζώνη 7 με 11 το πρωί.

Άσε, αγαπημένε μου. Ένας μύλος. Πάντως, λένε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας το κανάλι θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με επίσημες ανακοινώσεις. Αλλά μπορεί να μη χρειαστεί να περιμένουμε τόσο. Εξάλλου, παίρνουν στο τσακ μπαμ τις αποφάσεις, που δεν αποκλείεται να μάθουμε σύντομα τι θα γίνει. Ακόμη και με την Μανωλίδου, η οποία (λογικά) μετά τις τελευταίες εξελίξεις μένει εκτός τηλεόρασης.