Βίσση - Μαριώ μαζί τον χειμώνα!

02.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δυναμικό come back ετοιμάζεται να κάνει η Άννα Βίσση τον φετινό χειμώνα και αγαπημένε μου δε σου κρύβω ότι όλα εμείς τα φαν της το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Και πέρυσι ήταν να επιστρέψει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δυναμικό come back ετοιμάζεται να κάνει η Άννα Βίσση τον φετινό χειμώνα και αγαπημένε μου δε σου κρύβω ότι όλα εμείς τα φαν της το περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Και πέρυσι ήταν να επιστρέψει η Αννούλα στις αθηναϊκές πίστες, αλλά, φευ, για εμάς η επιστροφή της ήταν σαν το... γιοφύρι της Άρτας. Ολημερίς την προετοίμαζε (την επιστροφή) το βράδυ ματαιωνόταν. Στο τέλος, απλά αναβλήθηκε... Κλαψ, κλαψ.

Αλλά αυτή τη φορά το back της «Απόλυτης» είναι σίγουρο, μη μου αγχώνεσαι. Ήδη στο «Αθηνών Αρένα», όπου θα εμφανισθεί τοιχοκολλήθηκαν οι πρώτες αφίσες. Και μη νομίζεις ότι πρόκειται για αφισούλες του σωρού. Τρεις τις έχουν, αλλά βγάζουν μάτια από μακριά. Με το που βγαίνεις Πειραιώς βλέπεις από μακριά την «Απόλυτη» λαμπερή, φρέσκια, όμορφη και πιο νέα από ποτέ. Κι ας φθάνει τα 50, όπως αποκάλυψε η ίδια. Ψιτ, δεν θέλω σχόλια. Είπε, η αοιδός να μιλήσει μία φορά δημοσίως για την ηλικία της κι αμέσως εσύ.

Πάντως, η ίδια δεν έχει πρόβλημα με τα χρόνια της. Είναι πολύ άνετη. Κι εγώ, άμα έχω τέτοιο κορμί, θα είμαι άνετη με το παραπάνω. Τέλος πάντων. Στις αφίσες του κέντρου γράφουν ένα τεράστιο coming soon και δεν το έχουμε σε πολύ εμείς τα φαν να αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα το χρόνο (σαν τους φαντάρους) μέχρι το μεγάλο coming όπου δεν θα είναι μόνη της η Αννούλα. Μαζί της θα είναι ο Γιώργος Σαμπάνης και μιλάμε για πετυχημένο deal της «Απόλυτης», αφού ο νεαρός είναι τάχιστα ανερχόμενος αοιδός και τρελό «είδωλο» για τα κορίτσια.

Επίσης, μαζί της θα είναι οι Μπλε για μια ροκ νότα στο πρόγραμμα. Αλλά αγαπημένε μου, από αλλού μάς κάνει την έκπληξη η Βίσση. Λέγεται ότι συμφώνησε και θα έχει μαζί της την ρεμπέτισσα Μαριώ (κλείσε στοματάκι) και καταλαβαίνεις ότι το σχήμα στο «Αρένα» αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα είναι ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει από ροκ μέχρι ρεμπέτικο και προβλέπεται το χειμώνα να συρρέουν όλες οι φυλές της διασκέδασης. Τι; Χάρηκες που ένας το έντεχνου θέλει την Βίσση; Κι εγώ κι εγώ...