Το δράμα της Πόπης Τσαπανίδου

02.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα στη ΝΕΤ η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία επέστρεψε στην πρωινή ζώνη της κρατικής τηλεόρασης ανανεωμένη και πολύ όμορφη, βεβαίως βεβαίως. Μάλιστα, η δημοσιογράφος «τσίμπησε»

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα στη ΝΕΤ η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία επέστρεψε στην πρωινή ζώνη της κρατικής τηλεόρασης ανανεωμένη και πολύ όμορφη, βεβαίως βεβαίως.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος «τσίμπησε» και το κομπλιμέντο της από έναν καλεσμένο.

«Γυρίσατε πιο όμορφη» της είπε και η Πόπη κοκκίνισε.

Ναι εντάξει, αν είσαι κακός άνθρωπος το κοπλιμαν το εκλαμβάνεις ως σπόντα.



Σημασία έχει ότι η Τσαπανίδου παραμένει μία ωραία γυναίκα.

Αλλά, αγαπημένε μου, λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν ότι πίσω από το λαμπερό της χαμόγελο κρυβόταν ένα δράμα.

Τέλη Ιουλίου η δημοσιογράφος έχασε τον πατέρα της ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς.

Η Πόπη ετοιμαζόταν για τις καλοκαιρινές της διακοπές, όταν την ειδοποίησαν από τη Θεσσαλονίκη ότι ο πατέρας της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Espresso, η δημοσιογράφος εγκατέλειψε τα πάντα για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα της, αλλά δυστυχώς δεν είχαν πολύ χρόνο.

Η θλίψη της Τσαπανίδου και σύσσωμης της οικογένειας ήταν (και είναι μεγάλη), όμως, αυτό δεν εμπόδισε την δημοσιογράφο να προετοιμάσει την εκπομπή της, «Συμβαίνει τώρα».

Εξάλλου, σε τέτοιες περιπτώσεις η εργασιοθεραπεία είναι το καλύτερο γιατρικό και το αυτό ακολούθησε η ίδια.

Η προετοιμασία τη βοήθησε να ξεχαστεί, όπως και η συναναστροφή της με τους συνεργάτες της εκπομπής, κατάφεραν να της ανεβάσουν λίγο το ηθικό.