Χωρίς σχέση και εταιρεία η Λύτρα!

03.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι ανάδρομος κάποιος πλανήτης; Έχουν πει τα άστρα και τα ζώδια για μεγάλες αλλαγές αυτή την περίοδο; Γιατί, αγαπημένε μου πολλές αλλαγές παρατηρούνται τελευταία σε όλα τα επίπεδα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι ανάδρομος κάποιος πλανήτης; Έχουν πει τα άστρα και τα ζώδια για μεγάλες αλλαγές αυτή την περίοδο; Γιατί, αγαπημένε μου πολλές αλλαγές παρατηρούνται τελευταία σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι και την Μάρω Λύτρα πήρε μπάλα ο άνεμος αλλαγής που πνέει και η αοιδός μέσα σε σύντομο διάστημα χώρισε και άλλαξε δισκογραφική εταιρεία.

Να δεις που κάποιος ανάδρομος πλανήτης επηρεάζει κυρίως τον Σκορπιό, διότι τέτοιες αποφάσεις δύσκολα τις παίρνεις μαζί. Κι όμως, η Μάρω αποφάσισε να κάνει και τα δύο, αν και μεταξύ μας και οι δύο σχέσεις της περνούσαν κρίση τον τελευταίο καιρό. Ειδικά, η ερωτική με τον Θανάση (TNS). Το ζευγάρι, αν και ξεκίνησε καλά στην πορεία τα πράγματα έγιναν δύσκολα εξαιτίας της ζήλιας της Μάρως. Ναι, ναι η Μάρω ζήλευε τον Θανάση. Τι να πεις κανείς...

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ότι ο ράπερ δεν άντεξε άλλο τα ξεσπάσματα της καλής του κι έφυγε πριν ενάμιση μήνα. Η πλευρά της Λύτρα διαψεύδει τα περί ζήλιας, με την ίδια απλά να επιβεβαιώνει την είδηση του χωρισμού και να δηλώνει... «είμαι καλά, περνάω μια χαρά». Και το ρίχνει στην εργασιοθεραπεία, όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι χωρισμένοι του κόσμου.

Κι εδώ κάνει τη δεύτερη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Ίσως πιο μεγάλη και από τον χωρισμό της με τον Θανάση... Άλλαξε δισκογραφική εταιρεία. Μάλιστα, η ίδια ζήτησε να γίνει διακοπή του συμβολαίου της με την Heaven και η εταιρεία δεν είχε καμία αντίρρηση. Άραγε της άνοιξαν και σαμπάνιες με το που υπέγραψαν το «διαζύγιο»; Το λέω αυτό γιατί τον τελευταίο χρόνο οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες.

Μάλιστα, η Μάρω φαίνεται ότι είχε παράπονα από την εταιρεία, επειδή καθυστερούσε την κυκλοφορία του νέου της cd, που ήταν έτοιμο από το περασμένο χειμώνα. Μόνο το «Κάνεις λάθος» κυκλοφόρησε (ήταν και η αφορμή να γνωρίσει τον TNS - Θανάση), ενώ η υπόλοιπη δουλειά ήταν στο περίμενε. Έχεις αγωνία να την ακούσεις ε; Υπομονή, γιατί λέγεται ότι η αοιδός βρήκε κιόλας νέα εταιρεία, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει το καινούργιο της τραγούδι.