Απόβαση διασήμων στη Ρωμη!

16.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι μεγαλεία είναι αυτά που ζει η Ρώμη κι ας είναι καλά ο Τομ Κρουζ, ο οποίος αποφάσισε να κάνει τον γάμο του με την Κέιτι Χόλμς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι μεγαλεία είναι αυτά που ζει η Ρώμη κι ας είναι καλά ο Τομ Κρουζ, ο οποίος αποφάσισε να κάνει τον γάμο του με την Κέιτι Χόλμς στην «αιώνια πόλη». Αυτές τις μέρες ο ένας μετά τον άλλον διάσημο της διεθνούς show biz καταφθάνουν στην Ρώμη με ιδιωτικά αεροπλάνα και βαπόρια, δίνοντας μία αίσθηση... φεστιβάλ Βενετίας!

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους είναι η Τζένιφερ Λόπεζ μετά του συζύγου της Μαρκ Άντονι και ο Γουίλ Σμιθ με την γυναίκα του. Ωστόσο, η παρουσία μίας προσκεκλημένης τράβηξε όλα τα φλας της δημοσιότητας πάνω της για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο λόγος για την Μπρουκ Σιλντς, η οποία μέχρι πρότινος ήταν «σφαγμένη» με τον Τομ, όμως άπαξ κι αυτός της ζήτησε δημοσίως «ταπεινή» συγνώμη, έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. Γι αυτό κι επάξια... κέρδισε μία πρόσκληση στον γάμο.

Τη στιγμή, που άλλα στανταράκια καλεσμένοι, όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ έμειναν με την χαρά. Τσάμπα τον άνετο καναπέ που πρόσφερε στον Κρουζ για να πηδήξει σαν την μαϊμού και να βροντοφωνάξει στην εκπομπή της τον έρωτα του για την Χολμς. Στους καλεσμένους συγκαταλέγονται και οι καινούργιοι φίλοι τους, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, οι οποίοι δεν έχουν φθάσει ακόμη στη Ρώμη, επειδή «σπαζοκεφαλιάζουν» τι δώρο να τους κάνουν! Προβλήματα που έχει ο καλεσμένος.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]