Έξω φρενών η Δημητρίου!<br/>

16.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έξω φρενών έχει γίνει η Άντζελα Δημητρίου με τα διάφορα δημοσιεύματα που τη θέλουν να βρίσκεται σε φάση... επανασύνδεσης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξω φρενών έχει γίνει η Άντζελα Δημητρίου με τα διάφορα δημοσιεύματα που τη θέλουν να βρίσκεται σε φάση... επανασύνδεσης με το Νοράιρ Σαπουντζιάν. Της σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο μόλις πληροφορήθηκε τα καθέκαστα κι έτσι αποφάσισε να αναλάβει δράση και να διαψεύσει τα όσα μύρια λέγονται. Και τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα; Βγαίνεις σβάρνα στις εκπομπές του Star, από το πρωί ίσαμε το βράδυ, οπότε και τελειώνει το πρόγραμμα.

Το φοβερό, δε, είναι πως η Άντζελα είχε την ίδια ένταση και νεύρο σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία, που ανησύχησα μήπως η γυναίκα πάθει κάνα κλονισμό. Δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Anyway, η «Λαίδη» ήταν κατηγορηματική πως δεν συμβαίνει τίποτε μεταξύ αυτής και του Νοράιρ, ενώ για την τελευταία τους έξοδο σε στέκι της Γλυφάδας είχε την εξήγηση. Οι δυο τους όταν ήταν ζευγάρι είχαν βαφτίσει ένα παιδάκι κι έτσι είπαν να βγουν ένα βράδυ με τους κουμπάρους τους.

Εξάλλου, το βαφτιστήρι έχει μεγάλη αδυναμία στους νονούς του και ο χωρισμός τους το είχε στεναχωρήσει. Κι ερωτά η Άντζελα: είναι κακό να βγουν όλοι μαζί μονοιασμένοι για χάρη του βαφτιστηριού; Ε; Άσε, που όπως είπε, με τον Σαπουντζιάν δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν! Τι κι αν μέχρι πρότινος βρίσκονταν στα δικαστήρια; Λεπτομέρειες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]