"Σχέση ζωής ο Γρηγόρης"!<br/>

16.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν περιμένουμε να μάθουμε από την Ράνια Θρασκιά για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ζήτω που καήκαμε. Η γνωστή παρουσιάστρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν περιμένουμε να μάθουμε από την Ράνια Θρασκιά για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ζήτω που καήκαμε. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι «σφίγγα» στα προσωπικά της και ειδικά στο κομμάτι Γρηγόρης, που δε λέει τι πραγματικά συμβαίνει σε κανέναν. Βρε χρυσή να την κάνεις, τίποτα αυτή. Κι όπως η ίδια λέει, δε μιλάει για τα προσωπικά της ούτε στους δικούς της ανθρώπους. Θέλει πρώτα να είναι σίγουρη για το τι συμβαίνει και μετά να προβεί σε βαρύγδουπες και βαρυσήμαντες δηλώσεις.

Πόσο μάλιστα να βγει δημοσίως και να πει ότι είναι μαζί με τον Γρηγόρη και ότι σκοπεύουν να παντρευτούν. Για να κάνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι πολύ σίγουρη. Πάντως, για το μόνο που είναι σίγουρη και δεν έχει πρόβλημα να το πει είναι πως η σχέση της με τον Αρναούτογλου είναι σχέση ζωής. Κάτι είναι και αυτή η δήλωση. Από το ολότελα.

Σε αντίθεση με την Ράνια, ο Γρηγόρης είναι λαλίστατος στον δεύτερο γύρο της σχέσης τους και δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει γι αυτήν δημοσίως. Αυτό δεν ενοχλεί την Θρασκιά, διότι η γυναίκα το έχει πάρει απόφαση πως ο αγαπημένος της είναι αυθόρμητος και δεν μπορεί να του υποδείξει τι να πει και τι να κάνει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]