Σε μπελάδες ο Γουίλις

26.06.2001
Λατρεμένε μου Σωτήρη, σ' έχω ζαλίσει σήμερα αλλά τι να κάνω, αν η επικαιρότητα τρέχει, εγώ οφείλω να την ακολουθώ. Κι αυτές τις μέρες έχω καταντήσει.... Κατερίνα Θάνου. Σε αυτό μου το γράμμα θα σου μιλήσω για τον Μπρους Γουίλις, τον οποίο, τα μισοφόρια τον έχουν βάλει σε μεγάλο μπελά.
Λατρεμένε μου Σωτήρη,


Σ' έχω ζαλίσει σήμερα αλλά τι να κάνω, αν η επικαιρότητα τρέχει, εγώ οφείλω να την ακολουθώ. Κι αυτές τις μέρες έχω καταντήσει.... Κατερίνα Θάνου. Σε αυτό μου το γράμμα θα σου μιλήσω για τον Μπρους Γουίλις, τον οποίο, τα μισοφόρια τον έχουν βάλει σε μεγάλο μπελά. Μια πρώην του, ονόματι Μαρία Μπράβο, κατηγορείται για μεγάλη απάτη στο χρηματιστήριο της Μπανγκόκ και η μπάλα έχει πάρει και τον Γουίλις.

Ο ηθοποιός, φίλτατε, σύναψε δεσμό με την ισπανίδα όταν χώρισε από την Ντέμι Μουρ. Όταν γνωρίστηκαν, αυτή του είχε συστηθεί ως χρηματίστρια εκ Μαδρίτης, ενώ του είπε ότι διατηρούσε μεγάλο γραφείο στην πατρίδα της. Η αλήθεια είναι ότι, τον Μπρους καθόλου δεν τον ένοιαξε το βιογραφικό της, καθώς η κοπέλα διέθετε άλλα προσόντα που δύσκολα περνούν απαρατήρητα από έναν άντρα. Νομίζω πως κατάλαβες, τα δυνατά της σημεία.

Ο δεσμός τους, δεν κράτησε παρά μόνο λίγους μήνες, αλλά η αλήθεια να λέγεται, ήταν θυελλώδης. Όλο χώριζαν κι όλο μαζί ήταν. Όσο καιρό τα είχαν, η Μπράβο είχε προσπαθήσει να πείσει τον καλό της να συμμετάσχει στο κόλπο για το οποίο κατηγορείται. Βέβαια, δεν του είχε πει την αλήθεια, διότι σου λέει η γυναίκα κι αν με καρφώσει τι θα κάνω; Αυτός, πάλι αρνήθηκε, την προσφορά της καθότι "εγώ ένας απλός ηθοποιός είμαι".

Αφότου χώρισαν τα ίχνη τους χάθηκαν, ενώ η Μπράβο με τα λεφτά που κέρδισε από τις μετοχές φούσκες την έκανε γι άλλη γη κι άλλα μέρη. Ωστόσο, οι διωκτικές Αρχές την κυνηγούν παντού, ενώ έχουν στείλει να παρακολουθούν και το σπίτι του Γουίλις. Βλέπεις, πιστεύουν πως μπορεί η Μπράβο να βρει καταφύγιο στον πρώην αγαπημένο της. Αλλά μάλλον, δε θα ξέρουν πως οι δυο τους δε λένε ούτε ένα "Goodmorning". Το έργο της αστυνομίας είναι πράγματι δύσκολο, διότι το φτωχικό του ηθοποιού είναι κάτι λίγα στρέμματα. Πάντως, δεν πρέπει να έχουν παράπονο, καθότι έχουν την τύχη να τον βλέπουν να μπαινοβγαίνει με τη νέα του αγαπημένη, τη "Μις Τσεχία".