Ένα φέρετρο με πολλή αγάπη

27.06.2001
Αγαπητή Ελένη, αυτή τη στιγμή που σου γράφω έχω βγει έξω από τα ρούχα μου. Βλέπεις, μόλις έμαθα το δώρο που έκανε η Αντζελίνα Τζολί στο λατρεμένο της αντρούλη, Μπίλι Μπομπ Θόρτον για την επέτειο του γάμου τους. Του πήρε ένα μαύρο φέρετρο από έβενο για τις ιδιαίτερες λέει στιγμές.
Αγαπητή Ελένη,


Αυτή τη στιγμή που σου γράφω έχω βγει έξω από τα ρούχα μου. Βλέπεις, μόλις έμαθα το δώρο που έκανε η Αντζελίνα Τζολί στο λατρεμένο της αντρούλη, Μπίλι Μπομπ Θόρτον για την επέτειο του γάμου τους κι ανταριάστηκα η γυναίκα. Ξέρεις τι του δώρισε; Ένα μαύρο φέρετρο από έβενο για τις ιδιαίτερες, λέει, στιγμές.

Αφού ξεπέρασα το πρώτο σοκ, άρχισαν και οι απορίες μου. Υπάρχουν διπλά ή υπέρδιπλα φέρετρα; Που θα το τοποθετήσουν; Στην κρεβατοκάμαρά τους, πάνω σε δυο καρέκλες ή πάνω σε κάνα αμπάρι στο πλυσταριό που έχει αράχνες, ποντίκια, μυρίζει μούχλα και είναι μονίμως θεοσκότεινο; Και η μαμά της, τι της έχει δώσει ως προίκα; Σάβανα, λευκά, εμπριμέ και με κερασάκια, καρπουζάκια κι άλλα φρούτα για την καλοκαιρινή σεζόν;

Σοβαρά τώρα Ελενάρα μου, το δώρο αυτό όσο μακάβριο και παρανοϊκό κι αν σου ακούγεται, ενθουσίασε πολύ τον αγαπημένο της. "Ουάου, baby what a wonderful present. Χρόνια το ζητούσα από τον Άγιο Βασίλη, αλλά αυτός δε μου το έφερνε" είπε ο επίσης εκκεντρικός ηθοποιός, μόλις το ξετύλιξε. Καμία εντύπωση όμως, δεν έκανε και στους φίλους του ζευγαριού, μόλις ο Μπίλι τους έδειχνε, κατενθουσιασμένος, το δώρο της γυναικάς του. Τώρα δύο τινά συμβαίνουν. Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι ή έχουν πάθει ανοσία οι άνθρωποι, οπότε...

Με όλα αυτά, ξέχασα να σου πω τι δώρο έκανε αυτός στην Αντζελίνα. Της αγόρασε ένα κατοικίδιο. Έναν αρουραίο συγκεκριμένα. Έχεις σοκαριστεί έτσι; Κι εγώ, αφού αρχίζω να πιστεύω ότι αυτοί δεν είναι ένα απλό ζευγάρι. Είναι ο Κόμη Δράκουλας μετά της γυναικός του. Αφού τις προάλλες, η "Λάρα Κρόφτ" δήλωσε ότι, στο λαιμό της φοράει μονίμως ένα μπουκαλάκι που έχει μέσα λίγο από το αίμα του καλού της. Έτσι -λέει- τον νιώθει κοντά της.

Κι ερωτώ εγώ, γιατί δεν παίρνει μια φωτογραφία του να βλέπει και τη φάτσα του να έρχεται στα συγκαλά της, όταν νιώθει... στέρηση; Ή γιατί δεν κόβει μια τούφα από τα μαλλιά του, ή ένα κομμάτι από το πουκάμισό του να μυρίζει και το άρωμα του; Όπως άλλωστε, θα έκαναν όλες οι νορμάλ ερωτευμένες; Τι να σου πω, αν μάθω ότι στο δωμάτιο τους έχουν αφίσες του Κρίστοφερ Λι, ε τότε Ελενάρα μου, θα αρχίσω πράγματι να ανησυχώ.