Η επιστροφή της Ρούλας

27.06.2001
Αγαπημένη μου Έβελυν, μια και την Παρασκευή βγαίνεις σε άδεια είπα να σου γράψω κάνα νέο για να χεις να λες στις διακοπές σου. Ξέρεις ποια είναι η είδηση της ημέρας, αν όχι του καλοκαιριού; Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση, μετά από έναν χρόνο. Η παρουσιάστρια, φίλτατη για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεργάζεται με τον Alpha,
Αγαπημένη μου Εβελυν,


Μια και την Παρασκευή βγαίνεις σε άδεια, είπα να σου γράψω κάνα νέο για να χεις να λες στις διακοπές σου. Που να πηγαίνεις να αγοράζεις περιοδικά κι εφημερίδες; Καλύτερα να τα πιεις μπύρα. Ξέρεις Εβελυν ποια είναι η είδηση της ημέρας, αν όχι του καλοκαιριού; Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση, μετά από έναν χρόνο.

Η παρουσιάστρια, φίλτατη, για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεργάζεται με τον Alpha, όπου θα αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο στο ψυχαγωγικό τομέα του σταθμού, ενώ η ίδια θα παρουσιάζει μια εκπομπή. Εδώ ακούγονται πολλά, μέχρι ότι θα αναλάβει το πρωινό. Ωστόσο, τίποτε δεν είναι ακόμη σίγουρο, διότι μόλις χθες μπήκαν οι υπογραφές.

Αφού, λοιπόν σε ενημέρωσα με πλήρη σοβαρότητα για τη μεγάλη επιστροφή, ας πάω και στο... πικάντικο μέρος του γεγονότος. Όπως είπα, οι υπογραφές έπεσαν χθες, με τη συνοδεία άφθονης σαμπάνιας, χορού, τραγουδιών, χειροκροτημάτων, επιφωνημάτων κι άλλων τέτοιων εκδηλώσεων χαράς για μια τέτοια μεγάλη συμφωνία. Και ακριβή συμπληρώνω εγώ, καθότι άκουσα πως για το "ναι" η Ρούλα εισέπραξε ένα δισ. δραχμές. Ούτε ο Σφακιανάκης έτσι. Στο σταθμό όλοι οι εργαζόμενοι την υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, σα μικρά παιδιά έκαναν με το που την είδαν. Μόνο αυτόγραφο που δεν της ζήτησαν.

Θα πεις τώρα, μήπως είναι η πρώτη φορά που βλέπουν μπροστά τους μια σόουγουμαν εξ' ου και ο ενθουσιασμός; Δε νομίζω, διότι είχαν τη Δρούζα πέρυσι. Μια και την ανέφερα, η Άννα, όπως όλα δείχνουν, αποτελεί παρελθόν για το σταθμό, καθώς - και το καταλαβαίνεις από μόνη σου - η συνύπαρξη της με την Κορομηλά κάτω από την ίδια στέγη, είναι αν μη τι άλλο, κομματάρα δύσκολη.

Η Ρούλα, είναι επίσης ενθουσιασμένη για την επιστροφή της, τόσο που ανέβαλε τις καλοκαιρινές της διακοπές και στρώθηκε αμέσως στη δουλειά. Εγώ, Έβελυν, με το που το έμαθα αμέσως σκέφτηκα τον Γαλακτερό, ξέρεις τον άντρα της, ο οποίος θα μείνει στο "κλεινόν άστυ" και θα τον φάει η ζέστη στο κατακαλόκαιρο. Αλλά μη νομίζεις, ο Νάσος καθόλου δε στεναχωρήθηκε. Αφενός, διότι χαίρεται για τη γυναίκα του, αφετέρου, διότι το σπίτι τους είναι στην Κηφισιά κι όσο να κάνει έχει λίγη δροσιά.

Καλά μη νομίζεις, ότι δε θα πεταχτούν καθόλου στη Μύκονο. Όπως κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κι αυτοί θα πηγαίνουν στο νησί κάθε Σαββατοκύριακο, θα παίρνουν τον αέρα τους και θα επιστρέφουν. Α, πριν κλείσω να σου πω επίσης, ότι η Ρούλα έχει γίνει αγνώριστη. Λέγεται, πως έχει χάσει αρκετά κιλά και πως είναι ανανεωμένη. Αν συμβαίνει αυτό, μπράβο στη θέλησή της, διότι ως γνωστών οι μακαρονάδες, οι κρέπες κι όλα αυτά δύσκολα κόβονται.