Όλα για το γιο μου

27.06.2001
Ελενάρα μου, καθώς έψαχνα στα ξένα sites για καμιά είδηση της προκοπής, έπεσα πάνω σε ένα νέο που αφορούσε την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και πολύ με συγκίνησε. Η Κάθριν φίλτατη, θα πάρει το γιο της μακριά από το Χόλιγουντ, διότι είναι το πλέον ακατάλληλο μέρος γι αυτόν. Βλέπεις, υπάρχει μια σήψη, μια διαφθορά που μόνο κακό θα του κάνει.
Ελενάρα μου,

Καθώς έψαχνα στα ξένα sites για καμιά είδηση της προκοπής, έπεσα πάνω σε ένα νέο που αφορούσε την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και πολύ με συγκίνησε. Η Κάθριν φίλτατη, θα πάρει το γιο της μακριά από το Χόλιγουντ, διότι είναι το πλέον ακατάλληλο μέρος γι αυτόν. Όχι γιατί έχει καυσαέρια, πολυκοσμία και βρωμιά. Μια χαρά περιοχή είναι από αυτή την άποψη.

Απλά υπάρχει μια σήψη, μια διαφθορά που μόνο κακό θα κάνει στο γιο της. Τώρα θα μου πεις: "Και που θα το καταλάβει το βρέφος"; Τώρα πράγματι δεν παίρνει χαμπάρι, όταν όμως, μεγαλώσει και πάει σχολείο, θα συναντήσει άλλα παιδάκια που οι γονείς τους θα είναι κακοί άνθρωποι και θα έχουν δώσει τη χείριστη ανατροφή στα παιδιά τους, και συμμαθητές του μικρού Ντίλαν. Οπότε, αν κάνει πολλή παρέα μαζί τους θα γίνει κι αυτός ένα κακό παιδί και είναι άγνωστο τι κατάληξη θα έχει.

Έτσι, η Τζόουνς με το Ντάγκλας μετακομίζουν στις Βερμούδες, όπου ανακαινίζουν την καινούργια τους υπερπολυτελή έπαυλη. Εκεί, θα παραμείνουν μέχρι την ενηλικίωση του Ντίλαν, καθώς μέχρι τότε θα έχουν προλάβει να του μεταλαμπαδεύσουν όλες τις ηθικές αξίες και θα του έχουν μάθει να ξεχωρίζει το καλό από το κακό. Τις Βερμούδες Ελενάρα τις επέλεξαν, διότι είναι ένας επίγειος παράδεισος και δύο αυτοεξόριστοι από το Χόλιγουντ σταρ, μόνο σε ένα τέτοιο μέρος θα πήγαιναν. Οι κάτοικοι είναι πολύ απλοί άνθρωποι που πιστεύουν στο θεσμό της οικογένειας, όπως και οι Ντάγκλας δηλαδή, και έχει ωραίες παραλίες για να κάνουν τα μπανάκια τους και να λιάζουν τα κορμιά τους, όσο καιρό δε θα δουλεύουν.

Μη νομίζεις, το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να ξεπατωθεί στη δουλειά, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Γιατί ξέρεις πόσο δύσκολες είναι οι εποχές; Υπάρχει φτώχεια, ανεργία, ακρίβεια. Κι όλα αυτά τα γνωρίζουν η Κάθριν και ο Μάικλ, οι οποίοι σου λένε, ας δουλέψουμε τώρα που είμαστε νέοι και μας κρατάνε τα πόδια μας, να βάλουμε τίποτε στην άκρη για τις σπουδές των παιδιών. Αυτό, ξέρεις που το έμαθαν; Από τις οικογένειες τους. Τέτοια, σωστή ανατροφή τους έδωσαν και οι διάσημοι ηθοποιοί σκοπεύουν να τη μεταφέρουν και στον κανακάρη τους.

Είδες Ελενάρα μου, πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός της οικογένειας; "Το είδα" θα πεις. Μόνο εκεί στο Χόλιγουντ δεν έχουν πάρει χαμπάρι πόσο ευεγερτικές είναι οι Βερμούδες για το μεγάλωμα των παιδιών.