Το πάρτι του MAD

29.06.2001
Λατρεμένε μου Σωτήρη, την Τρίτη που μας πέρασε έκανε πάρτι το Mad TV για τα πέντε χρόνια λειτουργίας του. Ωστόσο, φίλτατε, αυτό ήταν ένα πάρτι αλλιώτικο από τα άλλα. Είχε μεν, τούρτες, γλυκά, ποτά, χυμούς, ξηρούς καρπούς, πατατάκια, φουντούνια, γαριδάκια, τραγούδια και χορούς, αλλά είχε και πολλούς εκπροσώπους της εγχώριας show biz.
Λατρεμένε μου Σωτήρη,


Την Παρασκευή βγαίνω σε άδεια και δεν μπορείς να φανταστείς τι χαρά έχω. Βέβαια, στεναχωριέμαι που για δύο εβδομάδες δε θα έχεις κάποιον να σου λέει κάνα κουτσομπολιό και θα ζεις στο μαύρο σκοτάδι. Τέλος πάντων, ας πω τίποτε τώρα που με έχεις. Που λες Σωτηράκη, την Τρίτη που μας πέρασε έκανε πάρτι το Mad TV για τα πέντε χρόνια λειτουργίας του.

Ωστόσο, φίλτατε αυτό ήταν ένα πάρτι αλλιώτικο από τα άλλα. Είχε μεν, τούρτες, γλυκά, ποτά, χυμούς, ξηρούς καρπούς, πατατάκια, φουντούνια, γαριδάκια, τραγούδια και χορούς, αλλά είχε και πολλούς εκπροσώπους της εγχώριας show biz. Χαμός γινόταν, ειδικά από τραγουδιστές, που είχαν ξεμείνει στην πρωτεύουσα λόγω υποχρεώσεων. Και ποιους δεν είδα, την Καίτη Γαρμπή με τον Σχοινά, την Άντζελα Δημητρίου, τη Νατάσσα θεοδωρίδου με τον Ανδρέα Φουστάνο, τον Αντώνη Ρέμο με τη Μακρυπούλια, τον Γιώργο Λεμπέση, τους Antique, μέχρι και οι Παπαροκάδες ήταν εκεί.

Αυτό δεν είναι τίποτε, διότι στο πάρτι είχαν πάει και πολιτικοί. Λογικό θα μου πεις, διότι έγκειται στο πλαίσιο της επικοινωνιακής τους πολιτικής. Μη με ρωτήσεις πως το είπα αυτό, δεν ξέρω. Είδα τον Θοδωρή Τσουκάτο με τη σύζυγό του Πόπη, τον Γιώργο Κατσιφάρα, αλλά και τη Νατάσσα Παζαΐτη - Καραμανλή. Κι αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, διότι το πρόγραμμα δεν περιελάμβανε τον Λουδοβίκο των Ανωγείων. Αν δεν το ξέρεις, είναι μεγάλη φαν του, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Η Νατάσσα πάντως, το καταδιασκέδασε και συχνά πυκνά λικνιζόταν στους ρυθμούς των ασμάτων που ακούγονταν.

Το ψυχαγωγικό μέρος το είχαν αναλάβει οι Antique, οι οποίοι Σώτο μου, εκτός από το - ωραίο μεν, πολυακουσμένο δε - "Θα πέθαινα για σένα" είπαν και καινούρια άσματα. Από κάτω πάλι τα πηγαδάκια ήταν ουκ ολίγα. Το θέμα συζήτησης τους ήταν πράγματι σοβαρό και αφορούσε τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Βλέπεις, οι περισσότεροι από αυτούς, όπως ο Βαλάντης ας πούμε, αποφάσισαν το καλοκαίρι αυτό να αφιερωθούν ολοκληρωτικά στο κοινό και την ψυχαγωγία αυτού. Η Γαρμπή πάλι θα φύγει για ολιγοήμερες διακοπές μετά του συζύγου της Διονύση και μόλις επιστρέψει στην Αθήνα θα μπει στο στούντιο για το νέο της δίσκο.

Όπως προείπα, στο πάρτι ήταν και η "Λαίδη", την οποία επίσης απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα διακοπών. Ενίοτε όμως, το λησμονούσε και χόρευε, τραγουδούσε, πειράζοντας τους παρευρισκόμενους, καθότι Σώτο μου, βρισκόταν σε μεγάλα κέφια. Για να καταλάβεις τι εννοώ, η Άντζελα μέχρι που φωτογραφήθηκε με τη Γαρμπή και είχε ένα χαμόγελο, όχι Colgate αλλά... Ιακωβίδου. Παρεμπιπτόντως, την επιστήμονα δεν την πήρε το μάτι μου και παραξενεύομαι, διότι στο προσεχές μέλλον θα άδει κι αυτή.

Εκεί ήταν και η Έλλη Κοκκίνου, όμως δεν προχωρώ σε περαιτέρω συστάσεις, καθώς γνωρίζεις περί ποίας ο λόγος. Ωστόσο, Σώτο μου, θα πρέπει να ξέρεις ότι η αοιδός στο παρελθόν τα είχε με τον Σχοινά και πως τώρα δε λέει ούτε "καλημέρα" με το ζεύγος και δη με τη Γαρμπή. Η Καιτούλα λοιπόν, με το που την είδε, με το πράσινο γατίσιο μάτι της, άρχισε να ξεροβήχει, να παίζει με τα κατάμαυρα πλέον μαλλιά της και να πειράζει το Dolce & Cabbana παντελόνι της. Και η Έλλη βρέθηκε σε δύσκολη θέση, γι αυτό όταν έβλεπε τη Γαρμπή πήγαινε είτε στην τουαλέτα, είτε στον μπουφέ για να φάει κάνα πατατάκι. Έχω κι άλλα να σου πω, αλλά ήδη έχω φθάσει της 500 και βάλε λέξεις.