Μητέρα ξανά η Κλόντια Σίφερ!

12.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από την Πέμπτη η Κλόντια Σίφερ, αφού έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από την Πέμπτη η Κλόντια Σίφερ, αφού έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο έχει πάρει τα μυαλά μητρός και πατρός. Κυρίως πατρός, ο οποίος με το κλασικό χαμόγελο του χαζομπαμπά δήλωσε πως είναι «τρομοκρατημένος» για τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται στην οικογένεια του, παρόλο που το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον Κασπάρ. Ο Μάθιου Βον (ο ευτυχής χαζομπαμπάς που λέμε) δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ακόμη την Κλόντια που του έχει χαρίσει δύο παιδιά.

Η Σίφερ γέννησε την Πέμπτη σε κλινική του Λονδίνου και σε αντίθεση με την πρώτη εγκυμοσύνη (είχε ατύχημα στο πόδι κι έκανε επέμβαση), η δεύτερη ήτο εύκολη χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Μάλιστα, το 34χρονο πρώην μοντέλο δούλευε μέχρι και την τελευταία μέρα. Όσον αφορά το όνομα της μικρής, αυτό δεν έχει βρεθεί ακόμη.