Self tanner: Πώς να το εφαρμόσεις σωστά για ονειρικό μαύρισμα χωρίς ήλιο!

Self tanner: Πώς να το εφαρμόσεις σωστά για ονειρικό μαύρισμα χωρίς ήλιο!
Τα tips που χρειάζεσαι για σωστή εφαρμογή του self tanner για τέλειο μαύρισμα, χωρίς μπαλώματα!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι η εποχή που τα αυτομαυριστικά έχουν πάρει φωτιά! Τα τζιν και τα μακριά παντελόνια έχουν μπει για λίγο στην άκρη (τα λέμε τον φθινόπωρο) και την θέση τους; Έχουν πάρει τα κοντά σορτς και τα mini dresses. Και τι είναι αυτό που αναζητάμε όλες; Μαυρισμένη επιδερμίδα και τα self tan είναι η απόλυτη λύση για να το επιτύχουμε.

Μπορεί να φαίνεται πιο περίπλοκη διαδικασία από το solarium, αλλά είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος που μπορεί να σου χαρίσει ονειρικό μαύρισμα αν ακολουθήσεις τα παρακάτω tips.

Πώς να εφαρμόσεις το self-tanner στο πρόσωπο και το σώμα;

Προετοίμασε το δέρμα σου πριν την εφαρμογή

Πρώτα απ' όλα, είναι σημαντικό να ενυδατώνεις καλά το δέρμα σου τις μέρες πριν χρησιμοποιήσεις το αυτομαυριστικό.

Σωστή απολέπιση

Το scrub σε πρόσωπο και σώμα, είναι σημαντικό step πριν την εφαρμογή, για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα και να επιτρέψεις στο self tan να κάνει τα μαγικά του.

Beauty note: Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι αν παραλείψεις αυτά τα βήματα, υπάρχει μεγάλη πιθανότατα να δημιουργηθούν σε πολλές περιοχές μπαλώματα και να μην «κάτσει» καλά το προϊόν στην επιδερμίδα σου.

{https://www.tiktok.com/@dewysahabuddin/video/7249780172298177819?lang=el-GR&q=self%20tan%20&t=1720796374823}

Ζέστανε το προϊόν στα χέρια σου και εφάρμοσέ το με κυκλικές κινήσεις

Εφάρμοσε το self-tanner όπως ακριβώς θα έκανες με την ενυδατική σου κρέμα, με κυκλικές κινήσεις. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό γάντι για αυτομαυριστικά, που είναι πιο πρακτικό και θα προστατεύσει τα χέρια από λεκέδες.

Μην ξεχάσεις περιοχές όπως ο λαιμός, τα αυτιά και τα δάχτυλα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή γύρω από τα μάτια για να μην αφήσεις τυχόν κενά.

Εφάρμοσε κάθε 2-3 ημέρες για να διατηρήσεις το μαύρισμα

Διάλεξε ορό, αντί για κρέμα!

Αν τον αναμίξεις με την ενυδατική σου κρέμα, θα αποκτήσεις το μαύρισμα των ονείρων σου, καθώς μπορείς να ελέγχεις το επίπεδο μαυρίσματος ανάλογα με τις σταγόνες που προσθέτεις.

{https://www.instagram.com/p/C7YwVqfoHBf/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Τέλος, μην ξεχνάς τον καθαρισμό των χεριών σου αμέσως μετά την εφαρμογή για να αποφύγεις τυχόν λεκέδες στα ρούχα ή σημάδια στα χέρια.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.07.2024 - 14:12