Body scrub πριν ή μετά την ηλιοθεραπεία; Το μυστικό για αψεγάδιαστη επιδερμίδα με μαύρισμα που διαρκεί

Body scrub πριν ή μετά την ηλιοθεραπεία; Το μυστικό για αψεγάδιαστη επιδερμίδα με μαύρισμα που διαρκεί
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Τώρα θα χρησιμοποιείς το body scrub σου με τι σωστή σειρά!

Όλες μας το καλοκαίρι επιθυμούμε να αποκτήσουμε ένα όμορφο, χρυσαφένιο δέρμα. Ήξερες όμως ότι το «κλειδί» για αυτό είναι η απολέπιση; Το body scrub είναι το προϊόν που θα σου προσφέρει μία λεία και λαμπερή επιδερμίδα, ενισχύοντας το μαύρισμά σου.

Πρόσεξε! Μην κάνεις απολέπιση μετά τη θάλασσα, αλλά πριν... Γιατί; Το δέρμα σου έχει ήδη υποστεί καταπόνηση από την ηλιακή ακτινοβολία και η επιπλέον ταλαιπωρία με scrub θα το επιδεινώσει. Μετά τη θάλασσα, αυτό που χρειάζεται το δέρμα σου είναι ενυδάτωση.

Το ιδανικό beauty combo για το μαύρισμα
Ωστόσο, το body scrub πριν την έκθεση στον ήλιο θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το τέλειο sunkissed δέρμα. Συγκεκριμένα, το body scrub αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και την κάνει πιο λεία, διευκολύνοντας την απορρόφηση της ενυδατικής κρέμας. Με αυτό το συνδυασμό, η επιδερμίδα γίνεται απαλή και λεία, ενώ το μαύρισμα φαίνεται πιο ομοιόμορφο και διαρκεί περισσότερο. Τα scrubs σώματος μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις σοκολατένιο δέρμα σε ελάχιστο χρόνο. Ίσως ήρθε η ώρα να τα εντάξεις στη skincare routine σου με κλειστά τα μάτια!

Τελευταία τροποποίηση στις 30.06.2024 - 01:54