Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Γιατί μετακομίζουν σε μικρότερο σπίτι χωρίς μόνιμο προσωπικό

17.06.2022
Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Γιατί μετακομίζουν σε μικρότερο σπίτι χωρίς μόνιμο προσωπικό
Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πρόκειται να μετακομίσουν! Το ζευγάρι και τα τρία τους παιδιά, αφήνουν πίσω τους τη μεγάλη πόλη του Λονδίνου για να μετακομίσουν σε μικρότερη κατοικία στο Windsor, μια κίνηση που συνοδεύεται και από μείωση του προσωπικού.

Οι Cambridges θα μείνουν στο Adelaide Cottage, ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων, το οποίο δεν θα απαιτεί μόνιμο προσωπικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, επέλεξαν να αναλάβουν αυτό το ακίνητο για οικονομικούς λόγους που μπορεί να συνδέονται με τις δαπανηρές ανακαινίσεις του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle (οι οποίες αποπληρώθηκαν) στο Frogmore Cottage.

«Οι Cambridges ήταν ανένδοτοι ότι δεν ήθελαν τίποτα πολύ επιδεικτικό ή οτιδήποτε χρειαζόταν ανακαίνιση ή πρόσθετη ασφάλεια, ώστε να μην επιβαρύνουν τους φορολογούμενους», είπε μια πηγή στην Sun. Αυτό το σχόλιο φαίνεται ότι «καρφώνει» τους Sussexes, οι οποίοι εξακολουθούν να μισθώνουν το σπίτι τους, έτσι ώστε να έχουν μια έδρα όταν βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

William - Kate: Θέλουν να σταματήσει να υποκλίνεται ο κόσμος μπροστά τους και να τους αποκαλούν με τα μικρά τους ονόματα

Η πηγή μέσα από τη βασιλική οικογένεια φρόντισε επίσης να σημειώσει ότι η οικογένεια θα «πληρώσει ενοίκιο από τον ιδιωτικό της λογαριασμό» και το εξοχικό σπίτι των 200 ετών είναι έτοιμο για την μετακόμιση. «Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να μετακομίσουν μερικά από τα πολύτιμα έπιπλα και τα υπάρχοντά τους», πρόσθεσε. Με τον πρίγκιπα Κάρολο να επιδιώκει να «περιορίσει τη μοναρχία» μόλις γίνει βασιλιάς, ο William και η Kate ίσως έψαχναν τρόπους να μειώσουν το κόστος για τους φορολογούμενους και να εκσυγχρονίσουν τις αντιλήψεις για το παλάτι.

Είναι προφανές ότι ο πρίγκιπας William δεν θέλει να προκαλέσει και άλλο τον Τύπο και τα social media. Η βασιλική οικογένεια πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια εμπλεκόμενη σε μια οικογενειακή διαμάχη, την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που αφορούσε τον πρίγκιπα Αndrew και τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, οπότε η εύρεση μιας ανακαινισμένης και μη αμφιλεγόμενης κατοικίας μπορεί να ήταν στο μυαλό του ζευγαριού. Όπως σημείωσε η πηγή: «Αυτό το εξοχικό σπίτι έχει μεγάλη διαφορά με τον Harry και τη Μeghan, που ξόδεψαν μια περιουσία στο Frogmore Cottage και δείχνει ότι ο William και η Κate είναι χαρούμενοι που ζουν μια λιτή ζωή».