Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη συνάντηση με την δισέγγονή της, Lilibet, κράτησε μόλις 15 λεπτά και σε απόσταση από τους γονείς της

15.06.2022
Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη συνάντηση με την δισέγγονή της, Lilibet, κράτησε μόλις 15 λεπτά και σε απόσταση από τους γονείς της
Παρόλο που οι εορτασμοί του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ έχουν ολοκληρωθεί, λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, εξακολουθούν να διαρρέουν. Υπάρχει μεγάλη εστίαση στη συνάντηση της κόρης τους Lilibet με την προγιαγιά της, τη βασίλισσα Ελισάβετ II και μάλλον δεν ήταν η πρώτη γνωριμία που ήλπιζε η οικογένεια.

Η βασίλισσα δεν παρευρέθηκε στο πρώτο πάρτι γενεθλίων της Lilibet στο Frogmore Cottage το Σάββατο. Αντίθετα, η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του γιου της Archie, την επισκέφτηκε στο κάστρο του Windsor την Πέμπτη 2 Ιουνίου.

Σύμφωνα με μια πηγή της Sun, το ζεύγος με την κόρη τους πέρασαν μόνο 15 λεπτά μαζί με τη βασίλισσα. «Ήταν μια συνάντηση αστραπή», αποκάλυψε η πηγή. «Ήταν όλα αρκετά τυπικά». Η στιγμή δεν επετράπη να απαθανατιστεί από την κάμερα για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους, μια κίνηση που φέρεται να «δυσαρέστησε» τα στελέχη του Netflix, που εργάζονται σε ένα ντοκιμαντέρ με το ζευγάρι. Η είδηση ότι το ζευγάρι κρατήθηκε σε κάποια απόσταση, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της γνωριμίας της Lilibet, αλλά και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, πρέπει να αληθεύει και η στιγμή πρέπει να ήταν δύσκολη για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ενώ ο Harry και η Meghan μπόρεσαν να τιμήσουν τη βασίλισσα κατά τη διάρκεια του σημαντικού οροσήμου της, είναι προφανές ότι τα πράγματα μεταξύ των Cambridges και των Sussexes είναι ψυχρά. Τα αδέρφια δεν κατάφεραν να έρθουν κοντά τα τελευταία δύο χρόνια και δεν φαίνεται ότι υπήρξε κάποια αλληλεπίδραση μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του εορταστικού Σαββατοκύριακου. Ενώ οι ανώτεροι βασιλικοί ρόλοι του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, προφανώς τους κράτησαν πολύ απασχολημένους κατά τη διάρκεια των εορτασμών, είναι λυπηρό που τα μικρά ξαδέρφια δεν είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους - ακόμα κι αν ήταν μια σύντομη επίσκεψη γενεθλίων στο Frogmore Cottage.

Είναι δύσκολο να δούμε πού θα καταλήξουν όλες αυτές οι οικογενειακές σχέσεις αφού η επίσκεψη στη βασίλισσα φαινόταν να είναι σε ένα πολύ ελεγχόμενο περιβάλλον και τα υπόλοιπα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται να καλμάρουν τη διαμάχη. Πρέπει να ήταν ένα ταξίδι μεγάλης απομόνωσης για τον Harry και την Meghan, η αποχώρηση των οποίων φαίνεται να τους έφερε ευτυχία για τη μικρή τους οικογένεια, αλλά όχι γαλήνη στην ευρύτερη οικογένειά τους.