Camilla: Αυτή καθημερινή συνήθεια που έχουν με τον Κάρολο κρατά τον γάμο τους δυνατό

19.06.2022
Camilla: Αυτή καθημερινή συνήθεια που έχουν με τον Κάρολο κρατά τον γάμο τους δυνατό
Μία σπάνια συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε στη βρετανική Vogue η δούκισσα της Κορνουάλλης και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το μυστικό για την επιτυχία του γάμου τους.

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε στη βρετανική Vogue η Camilla μιλώντας, μεταξύ άλλων, και για τις δυσκολίες που πέρασε τον πρώτο καιρό της σχέσης της με τον διάδοχο του θρόνου λόγω της πίεσης και της κριτικής που δεχόταν μετά τον τραγικό θάνατο της Diana.

"Με εξέταζαν εξονυχιστικά για τόσο πολύ καιρό που, απλά, χρειάστηκε να βρω έναν τρόπο να ζήσω με αυτό... Και βρήκα. Ουδείς αρέσκεται στο να κριτικάρεται διαρκώς. Νομίζω, όμως, ότι στο τέλος, απλά στάθηκα πάνω από τις περιστάσεις και το ξεπέρασα. Πρέπει να συνεχίσεις της ζωή σου", είπε η Camilla και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, τα κατάφερε μια χαρά. Μέγιστη απόδειξη η πρόσφατη επίσημη θέση της βασίλισσα Ελισάβετ σχετικά με τη θέση που η νύφη της θα λάβει όταν ο γιος της φορέσει το στέμμα μετά από εκείνη.

Camilla: Η δημόσια δήλωση αποδοχής από τη βασίλισσα Ελισάβετ είναι γεγονός -Τα κατάφερε!


Μεταξύ των προσωπικών αποκαλύψεων η Camilla υπογράμμισε ότι όσο βαριά κι αν είναι τα προγράμματα τόσο το δικό της όσο και του συζύγου της, τα 17 χρόνια που είναι παντρεμένοι βρίσκουν πάντα χρόνο για το καθημερινό τους τσάι, όπου μιλάνε για τα πάντα και έτσι δεν χάνουν καμία εξέλιξη αλλά και την επαφή τους ο ένας με τον άλλο.