Πρίγκιπας William: Γιόρτασε την Ημέρα του Πατέρα με μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με τα τρία παιδιά του

20.06.2022
Πρίγκιπας William: Γιόρτασε την Ημέρα του Πατέρα με μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με τα τρία παιδιά του
Την Ημέρα του Πατέρα, oι Cambridges ανέβασαν μια από τις πιο αξιολάτρευτες φωτογραφίες της οικογένειας που έχουμε δει ποτέ στο επίσημο Instagram της. Ο πρίγκιπας William γιόρτασε αυτήν την ημέρα με μια αδημοσίευτη φωτογραφία του ίδιου και των τριών παιδιών του.

Η χαριτωμένη φωτογραφία δημοσιεύτηκε με τη γλυκιά λεζάντα: «Ευχόμαστε μια ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε πατέρες και παππούδες σε όλο τον κόσμο σήμερα!»

Γιορτή του πατέρα: Τρία μαθήματα που θα μπορούσαν να πάρουν παλιότεροι μπαμπάδες από τους νέους - και θα έβγαιναν κερδισμένοι

Στη φωτογραφία, βλέπουμε τον William να κάθεται στη μέση με τα χέρια του τυλιγμένα γύρω από την χαμογελαστή πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα George να χαρίζει στη στιγμή το καλύτερο του χαμόγελο. Φυσικά, ο πρίγκιπας Louis αποφάσισε και πάλι να κάνει το κάτι παραπάνω και να ανέβει στον ώμο του μπαμπά του κρατώντας τα αυτιά του πρίγκιπα.

Λατρέψαμε, όπως και πολλοί φαν της βασιλικής οικογένειας, αυτήν την πολύ γλυκιά φωτογραφία, ειδικά επειδή αποτίει φόρο τιμής στην Ημέρα του Πατέρα. Κάτω από την ανάρτηση υπάρχουν πολλά σχόλια όπως «Αυτή είναι μια τόσο υπέροχη φωτογραφία! Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα» και «Τι όμορφη οικογένεια! Σας ευχαριστούμε που τα μοιράζεστε με όλους μας!».

Γιορτή του πατέρα: Οι 10 πιο συγκινητικές αναρτήσεις για τη σημερινή μέρα

Και η φωτογραφία είναι υπέροχη επειδή όλα τα παιδιά μοιράζονται το ίδιο λαμπερό, πλατύ χαμόγελο με τον μπαμπά τους, πρίγκιπα William.