Meghan Markle: Συγχυσμένη για την ψυχρή αντιμετώπιση της βασίλισσας στην κόρη της, Lilibet

21.06.2022
Meghan Markle: Συγχυσμένη για την ψυχρή αντιμετώπιση της βασίλισσας στην κόρη της, Lilibet
Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και παρά την ειρηνευτική χειρονομία της βασίλισσας Ελισάβετ να προσκαλέσει νωρίτερα αυτό το μήνα, τον πρίγκιπα Harry και τη σύζυγο του, Meghan Markle στο Ηνωμένο Βασίλειο, για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά πληγωμένα συναισθήματα γύρω από τη βασιλική οικογένεια.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επισκέφτηκαν τη βασίλισσα στο κάστρο του Windsor στις 2 Ιουνίου με τον γιο τους, Archie και την κόρη τους, Lilibet Diana. Ωστόσο, μια πηγή είπε στη Sun ότι η 15λεπτη συνάντηση ήταν «μια συνάντηση-ξεπέτα». Και μάλιστα «αρκετά τυπική». Τώρα, έχουν βγει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνάντηση. Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Neil Sean είπε πριν λίγες μέρες, ότι η Markle φέρεται να ήταν «συγχυσμένη» που δεν έβγαλε φωτογραφία της κόρης της με τη βασίλισσα.

«Ο Harry και η Μeghan αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τη φωτογραφία της Lilibet Diana ανεξάρτητα, για να τη δει όλος ο κόσμος», λέει ο Sean, αναφερόμενος στην αξιολάτρευτη φωτογραφία γενεθλίων της Lilibet να χαμογελά και να δείχνει τις κόκκινες μπούκλες της. «Νιώθουν, σύμφωνα με πολύ καλές πηγές, ότι είναι άδικο που δεν είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την κόρη τους στον κόσμο με τη μονάρχη, όπως έκαναν με τον γιο τους Archie».

Ο Sean υπενθυμίζει στον κόσμο ότι όταν γεννήθηκε ο Archie τον Μάιο του 2019, τα πράγματα ήταν «ακόμα ρόδινα στον κήπο του Harry και της Μeghan». Και προσθέτει, «Στην πορεία αποφάσισαν ότι δεν θέλουν πλέον να εργάζονται ως μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτή ήταν μια ιδιωτική συνάντηση, όχι ένα επίσημο πορτρέτο». Ωστόσο, δεν φαίνεται δίκαιο να αντιμετωπίζονται διαφορετικά τα παιδιά μόνο και μόνο επειδή η σχέση με τους γονείς τους έχει αλλάξει. Δεν φταίει η Lilibet που οι γονείς της δεν εργάζονται ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και εξακολουθεί να είναι η δισέγγονη της βασίλισσας ανεξάρτητα από τον τίτλο.

«Αυτό που φαίνεται να δημιουργείται, κατά τους ισχυρισμούς, είναι κάποιες εχθρότητες προς τη μεγαλοπρεπή μονάρχη μας», λέει για τους fans του δούκα και της δούκισσας του Sussex, οι οποίοι, όπως πιστεύει, ήταν δυσαρεστημένοι για τον τρόπο που φέρθηκαν στον πρίγκιπα Harry και την Meghan κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

«Δεν χρειάζεται μια φωτογραφία δίπλα στη μονάρχη, το θέμα είναι πραγματικά να εδραιωθεί η σύνδεσή τους», προσθέτει. «Αν το σκεφτείτε, εάν δεν επιστρέψουν με τη Lilibet Diana πολύ σύντομα, ας πούμε τα επόμενα χρόνια – τους πήρε δύο χρόνια για να επιστρέψουν – τότε άραγε θα υπάρξει άλλη μια ευκαιρία για την κόρη τους να γνωρίσει τη μονάρχη;"

Παρά το γεγονός ότι δεν κυκλοφόρησε επίσημη φωτογραφία, η βασίλισσα ευχήθηκε στη Lilibet «χρόνια πολλά» στις 4 Ιουνίου με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter.