O Κάρολος διαψεύδει ότι ήταν εκείνος που αναρωτήθηκε για το χρώμα των παιδιών των Sussexes

29.11.2021
O Κάρολος διαψεύδει ότι ήταν εκείνος που αναρωτήθηκε για το χρώμα των παιδιών των Sussexes
Τα όσα υποστηρίζει νέα έκδοση προκάλεσαν νέο σούσουρο και ο διάδοχος του θρόνου αναγκάστηκε να απαντήσει.

Το νέο βιβλίο που άναψε "φωτιές" στο Μπάκιγχαμ ήρθε από τον Christopher Andersen, πρώην συντάκτη του περιοδικού People υπό τον τίτλο «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan».

Σύμφωνα με την έκδοση ο διάδοχος του θρόνου έκανε το σχόλιο τη μέρα που ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες του Harry και της Meghan τον Νοέμβριο του 2017 ως εξής:

Σύμφωνα με τον 72χρονο Andersen, λοιπόν, ο πρίγκιπας Κάρολος αναρωτήθηκε φωναχτά, μιλώντας στη σύζυγό του, δούκισσα της Κορνουάλλης: "Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους!".

"Υπέροχα, είμαι σίγουρη", απάντησε η Καμίλα αλλά ο Κάρολος συνέχισε. "Εννοώ, τι χρώμα νομίζεις ότι θα έχει το δέρμα τους;", φέρεται να ρώτησε ο διάδοχος, γεγονός που άναψε... μπουρλότο στο παλάτι σήμερα που έγινε γνωστό!


Επίσημη απάντηση

Η αναστάτωση που προκλήθηκε ανάγκασε τον γαλαζοαίματο να δώσει μια επίσημη απάντηση επί του θέματος, η οποία ήρθε μέσω του επίσημου γραφείο του. Μέσω εκπροσώπου του στη New York Post, τo Clarence House, λοιπόν, διεύψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς υποστηρίζοντας ότι «Πρόκειται για αποκύημα φαντασίας ανάξιο περαιτέρω σχολιασμού».

Οι αρχικές κατηγορίες

Θυμίζουμε ότι η Meghan και ο Harry είχαν κατηγορήσει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας για ρατσιστικά σχόλια του είδους, χωρίς όμως να το κατανομάσουν, μιλώντας σε ΕΚΕΙΝΗ τη συνέντευξη στην Oprah Winfrey, ενώ είχαν αποκλείσει τη βασίλισσα και τον δούκα του Εδιμβούργου.

Από εκείνη τη στιγμή, οι υποψίες είχαν πέσει επάνω στην πριγκίπισσα Άννα, την αδελφή του πρίγκιπα Καρόλου και μοναχοκόρη της Ελισάβετ, όμως φυσικά, πρόκειται για φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Meghan και Harry - Συνέντευξη: Οι τάσεις αυτοκτονίας, το... χρώμα του Archie, το φύλο του μωρού, ο William, η Kate και άλλες αποκαλύψεις