Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια είναι τα μοναδικά δύο πρόσωπα στα οποία απαντά στο κινητό της τηλέφωνο

29.11.2021
Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια είναι τα μοναδικά δύο πρόσωπα στα οποία απαντά στο κινητό της τηλέφωνο
Μπορεί να σου φαίνεται λίγο περίεργο να σκεφτείς τη βασίλισσα Ελισάβετ με ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς μάλλον δεν είναι κάτι που θα τη δεις ποτέ να χρησιμοποιεί.

Έχει κινητό τηλέφωνο, όμως, η βρετανίδα μονάρχης, το οποίο μάλιστα είναι «κρυπτογραφημένο κατά των χάκερ» και απαντά στην κλήση μόνο δύο ατόμων.

Έκπληξη προκαλεί ότι κανένα από αυτά τα πρόσωπα δεν είναι οι γιοι της, ακόμη και ο Κάρολος, ο μελλοντικός βασιλιάς, καθώς μόνο ένα από αυτά τα τηλέφωνα στα οποία απαντά η βασίλισσα, ανήκει σε μέλος της οικογένειας.

Η βασίλισσα, λοιπόν, απαντά στο κινητό της μόνο στην κόρη της, πριγκίπισσα Άννα, και στον εκπαιδευτή των αλόγων της, John Warren.

Αυτοί είναι οι μόνοι δύο άνθρωποι που μπορούν να της τηλεφωνήσουν απευθείας ανά πάσα στιγμή και να της μιλήσουν, όπως αναφέρει η Mirror.

Το απίστευτο ρεκόρ της βασίλισσας Ελισάβετ - Δείτε την με όλους τους πρωθυπουργούς που έχει διορίσει από το 1953!

Ο σχολιαστής βασιλικών θεμάτων Jonathan Sacerdoti αποκάλυψε τις τηλεφωνικές συνήθειες της βασίλισσας, προσθέτοντας ότι χρησιμοποιεί ένα Samsung με κρυπτογράφηση κατά των χάκερ από την υπηρεσία αντικατασκοπείας MI6.

Ο Sacerdoti είπε στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια Christina Garibaldi: «Η βασίλισσα έχει δύο άτομα με τα οποία μιλάει περισσότερο στο κινητό της τηλέφωνο και έχει μια συσκευή που λέγεται ότι είναι Samsung ενισχυμένη με κρυπτογράφηση κατά των χάκερ από την MI6, ώστε κανείς να μην μπορεί να χακάρει το τηλέφωνό της.

Αλλά τα δύο άτομα με τα οποία μιλάει περισσότερο λέγεται ότι είναι η κόρη της πριγκίπισσα Άννα και ο εκπαιδευτής των αλόγων της John Warren».

Και ειδικά αν ο John της τηλεφωνήσει, «του απαντά», όπως βέβαια και στην κόρη της.

«Είναι ο γαμπρός του στενού φίλου της βασίλισσας, του αείμνηστου κόμη του Carnarvon και το σπίτι του ήταν το Κάστρο Ηighclere στο Μπέρκσαϊρ, το οποίο οι τηλεθεατές μπορεί να γνωρίζουν καλύτερα ως Downton Abbey».

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποιο είναι το καθημερινό μενού της, ποια φαγητά λατρεύει και ποια απεχθάνεται

Ο John είναι ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτές αλόγων στον κόσμο και επιβλέπει όλα τα άλογα της βασίλισσας και την εκτροφή τους.

Είναι γνωστό ότι η βασίλισσα μαγευόταν με τις ιπποδρομίες σε όλη της την ενήλικη ζωή και ως ιδιοκτήτρια αλόγων για 70 χρόνια, παρακολούθησε το πρώτο της Royal Ascot το 1945 σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Και όσον αφορά στη μοναχοκόρη της βασίλισσας, της Άννα, φαίνεται να κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της μητέρας της.

Η σχέση τους έχει αποτυπωθεί με τα χρόνια σε φωτογραφίες, που δείχνει τις δύο τους να φοράνε ρούχα στο ίδιο στυλ και με τους ίδιους χρωματικούς συνδυασμούς.

Η βασίλισσα αναφέρθηκε σε αυτό όταν τίμησε φέτος τα 71α γενέθλια της πριγκίπισσας Άννας στις 15 Αυγούστου, με μια σειρά από συγκινητικές φωτογραφίες.

Η Άννα μοιράζεται επίσης την αγάπη της μητέρας της για την ιππασία όπου με τα χρόνια έχει γίνει το αγαπημένο χόμπι και για τις δύο.

Νικολέτα Μακρή