Meghan Markle: Πρωταγωνίστρια σε ξεκαρδιστική φάρσα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres (video)

22.11.2021
Meghan Markle: Πρωταγωνίστρια σε ξεκαρδιστική φάρσα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres (video)
Η Meghan Markle προσπαθεί κατά καιρούς να δείξει δημόσια το ανθρώπινο πρόσωπο της, στον απόηχο των όσων ακούγονται για την επιρροή της στον πρίγκιπα Harry και κατά συνέπεια στο δράμα που ζει τα τελευταία δύο χρόνια η βασιλική οικογένεια. Μια τέτοια προσπάθεια είδαμε στο The Ellen DeGeneres Show αυτής της εβδομάδας. Εκεί, λοιπόν, η δούκισσα του Sussex ήταν πρόθυμη να συνεργαστεί με την Ellen για μια φάρσα με κρυφή κάμερα και δεν δίστασε ούτε μια φορά να εκτελέσει τις παράλογες ενέργειες που της ζήτησε η Ellen, μέσω ενός κρυφού ακουστικού.

Για τις ανάγκες του σκετς, η Μeghan και μια σεναριογράφος της Ellen που μετονομάστηκε σε Pwamma για την περίσταση, επισκέφτηκαν μια ομάδα πλανόδιων πωλητών που πουλούσαν διάφορα αντικείμενα στο στούντιο της Warner Bros.

Η φάρσα ξεκίνησε αμέσως όταν η Meghan πλησίασε έναν έμπορο και είπε, με απόλυτη φυσικότητα, «Έχω θεραπευτικές δυνάμεις. Μπορείτε να αισθανθείτε τις δυνάμεις μου;», προτού ψάλλει με έναν γιγάντιο κρύσταλλο πιεσμένο στο μέτωπό της.

Meghan Markle: Εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen deGeneres και μοιράστηκε μια φωτογραφία του Archie που δεν είχαμε ξαναδεί

Η Meghan συνέχισε τη φάρσα, τρώγοντας πατατάκια με καυτερή σάλτσα και ένα μπισκότο, υποδυόμενη ένα νευρικό σκιουράκι, ήπιε με απόλυτη χαλαρότητα γάλα από ένα μπιμπερό και είπε ένα αστείο για έναν ελέφαντα, ενώ αποκαλούσε επανειλημμένα τον εαυτό της «μαμά».

Η αλήθεια είναι ότι το όλο σκηνικό είναι ξεκαρδιστικό, ανεξάρτητα από το πόσο «προστατευμένη» μπορεί να ήταν η δούκισσα από τη φίλη της Ellen DeGeneres. Μπορείς να δεις ολόκληρη την φάρσα της Meghan παρακάτω και μπορεί να κολλήσεις κι εσύ με το τραγούδι της «I'm a Kitten, Mew Mew Mew».

Νικολέτα Μακρή