Σερένα Γουίλιαμς: Μια σέλφι επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της (photos)

20.04.2017
Το πρώτο τους παιδί πρόκειται να αποκτήσουν σύντομα η διάσημη τενίστρια και ο επιχειρηματίας αρραβωνιαστικός της Αλέξις Οχανιάν και το ανακοίνωσε η ίδια μέσω Snapchat.

Με μια σέλφι φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Snapchat χτες η Σερένα Γουίλιαμς ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Στη φωτογραφία πόζαρε προφίλ με κίτρινο μαγιό και εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης της, ενώ ισχυριζόταν ότι είναι ήδη 20 εβδομάδων. Δες τη φωτογραφία πιο κάτω.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αντιπρόσωπός της: «Είμαι ευτυχής να επιβεβαιώσω ότι η Σερένα περιμένει το πρώτο της παιδί αυτό το φθινόπωρο». Μάλλον αυτός πρέπει να είναι και ο λόγος που ακύρωσε δυο προγραμματισμένους αγώνες της στο Indian Wells και στο Μαϊάμι και όχι ο τραυματισμός στο γόνατο όπως είχε αρχικά ισχυριστεί. Πατέρας του παιδιού της 35χρονης τενίστριας είναι ο επιχειρηματίας και συνιδρυτής του Reddit Αλέξις Οχανιάν. Και για όσους βιάζονται να πουν ότι... τον θέλει για τα λεφτά του, να ξεκαθαρίσουμε ότι ενώ η περιουσία του 33χρονου αρραβωνιαστικού της αγγίζει τα 4 εκατομμύρια δολάρια η δική της ξεπερνά τα 180 εκατομμύρια.Δες τους σε ευχάριστες στιγμές.

My only regret is not pointing my toe sorry coach Garry 🙈

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Bear necessities

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on