Κάιλι Μινόγκ: Ο νέος έρωτάς της είναι γαλαζοαίματος

20.04.2017
Τελευταίες πληροφορίες θέλουν την 48χρονη σταρ από την Αυστραλία ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον 29χρονο αρραβωνιαστικό της.

Ο αρραβώνας της Κάιλι Μινόγκ και του Τζόσουα Σασέ έληξε άδοξα τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, εκείνη το ξεπέρασε με νέο έρωτα. Και μάλιστα γαλαζοαίματο.

Οι πληροφορίες έρχονται από το αυστραλέζικο περιοδικό «New Idea» το οποίο επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές του παλατιού. Του Μπάκινχαμ, για την ακρίβεια!

Για τον αδελφό του πρίγκιπα Καρόλου, πρίγκιπα Άντριου ο λόγος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Κάιλι και ο δούκας του Γιορκ είναι φίλοι εδώ και χρόνια και ήταν εκείνος που την προσέγγισε μετά τον χωρισμό «για να την παρηγορήσει». Ε... το ένα πράγμα έφερε το άλλο και τελικά οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι, όπως μεταφέρουν κύκλοι του παλατιού που υποστηρίζουν ότι «ο Άντριου είναι 100% τσιμπημένος».

Για την ιστορία, ο Άντριου υπήρξε παντρεμένος με τη Σάρα Φέργκιουσον [φωτό κάτω] και έχουν μαζί δυο κόρες, τις πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό, η Κάιλι τιμήθηκε από τον πρίγκιπα Φίλιππο -και πατέρα του πρίγκιπα Άντριου- με το βραβείο της αυστραλο-βρετανικής φιλίας..