Πρίγκιπας Χάρι: Αυτός είναι ο λόγος που θα ήθελε να κάνει περήφανη τη μητέρα του (vds)

20.04.2017
Μετά τη δημόσια παραδοχή του ότι ο θάνατος της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα υπήρξε γι' αυτόν ένα σοκ που δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα, ο Χάρι προχωρά σε μια ακόμα αποκάλυψη.

Δεν είναι συνηθισμένο για τα μέλη των βασιλικών οικογενειών να προβαίνουν σε προσωπικές αποκαλύψεις, ωστόσο ο Πρίγκιπας Χάρι ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας του Νταϊάνα ξεφεύγει από την πεπατημένη.

Μιλώντας στο ITVNews δήλωσε ότι ελπίζει ότι η ενέργειά του να μιλήσει για την ψυχική υγεία και η φιλανθρωπική εργασία του για τον συγκεκριμένο σκοπό θα έκανε τη μητέρα του υπερήφανη αν ζούσε. «Ίσως δεν είναι η πεπατημένη για τους royals να συζητούν ανοιχτά αυτό το ζήτημα. Αλλά αν οι εμπειρίες μας και το να μιλάμε γι' αυτές μας τις εμπειρίες μπορούν να μειώσουν το στίγμα της ψυχικής υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τότε εκεί εισέρχεται το μέρος της υπηρεσίας. Και είναι απίστευτα σημαντικό για εμάς». Ο πρίγκιπας έκανε αυτό το σχόλιο λίγες μέρες αφού αποκάλυψε ότι πριν μερικά χρόνια σχεδόν έπαθε νευρικό κλονισμό στην προσπάθειά του να συμβιβαστεί με το θάνατο της μητέρας του.