Κόρες B. B. King: "Ο πατέρας μας δολοφονήθηκε"

26.05.2015
Δεν "έφυγε" από φυσικά αίτια ο θρύλος των μπλουζ, υποστηρίζουν τα παιδιά του, κατηγορώντας μάλιστα συγκεκριμένους ανθρώπους.

40 μέρες μετά τον θάνατο του B. B. King, μερικές από τις κόρες του -έχει πολλές- υποστηρίζουν ότι ο πατέρας τους δηλητηριάστηκε από τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι τον φρόντιζαν και στρέφονται στη δικαιοσύνη για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.

Ο θρυλικός μουσικός που πέθανε στις 14 Μαΐου σε ηλικία 89 ετών, είχε 15 παιδιά (φυσιολογικά και υιοθετημένα) αν και ο αριθμός αυτός δεν είναι σίγουρος... Ελέγχεται.


Δύο από τις κόρες του, όμως, η Πάτι Κινγκ (Patty King) και η Κάρεν Γουίλιαμς (Karen Williams) κινούνται νομικά υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας τους δολοφονήθηκε.

Η δικηγόρος των γυναικών, Λαρίσα Ντροχομπάιζερ (Larissa Drohobyczer) μίλησε στο Associated Press, εξηγώντας ότι κατά την άποψή τους, ο προσωπικός βοηθός του πατέρα τους, Μάιρον Τζόνσον (Myron Johnson) έσταζε κάθε βράδι στο στόμα του σταγόνες άγνωστης ουσίας για αρκετούς μήνες πριν από τον θάνατό του.


Οι κατηγορίες μάλιστα εμπλέκουν και την επί 39 χρόνια μάνταζερ του Κινγκ, ΛαΒέρν Τόνεϊ (LaVerne Toney) την οποία θεωρούν "συνεργό".


Η Τονεϊ, υποστηρίζουν οι κόρες του B. B. King, ουδέποτε διευκρίνησε την ταυτότητα της ουσίας αλλά κρατούσε σε απόσταση και τα μέλη της οικογένειάς του, μην επιτρέπεντάς τους να τον δουν.


Τα αποτελέσματα της νεκροψίας που πραγματοποιήθηκε στον Κινγκ αναμένονται σε 8 εβδομάδες και σίγουρα θα ρίξουν φως στο μυστήριο, όμως ας υπογραμμίσουμε και την "ουσία" του πράγματος, που δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι η ΛαΒερν διαχειριζόταν τα του διάσημου μουσικού για χρόνια ενώ ο ίδιος την όρισε διαχειρίστρια της περιουσίας του στη διαθήκη του. Και μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.


"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"...


Όπως και να έχει τα δεδομένα είναι δύο και είναι λυπηρά! Ο B. B. King δεν ζει πια και επάνω από τον τάφο του "σφάζονται" οι δικοί του ανθρωποι.